Catalin a vrut sa fie actor in telenovela Narcisa salbatica


catalin-concurent-mireasa-pentru-fiul-meu-14-decembrie-2011Catalin, concurentul de la Mireasa pentru fiul meu, a participat la un concurs organizat de S.C. ANTENA TV GROUP S.A., prin care se ofereau diverse premii printre care si un rol in telenovela „Narcisa salbatica”.

Participarea la acest concurs a avut loc in perioada 25 iulie 2011 – 21 august 2011 si presupunea incarcarea unui clip video sau mai multor clipuri video, in care sa se interpreteze una dintre cele 6 scene oferite drept model.

Premiile oferite au fost: un rol in urmatorul sezon al telenovelei „Narcisa salbatica”, o zi petrecuta pe platoul de filmare alaturi de actori, aparitia in promo-ul care anunta revenirea din toamna a telenovelei sau o masa in oras alaturi de unul dintre actorii preferati.

Din pacate, Catalin nu a castigat acest concurs, dar si-a etalat talentele actoricesti in urmatorul clip video:

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Catalin a vrut sa fie actor in telenovela Narcisa salbatica”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    realiti Says:

    catalin — vaplace va divulgat secrete -emisiune– de ce nu a plecat???? imre dez bracat in casa fetelor comisia de decizie nu vede nu aude ??????? rusine?????

  2. 16
    realiti Says:

    comisia ce facut a inchis ochii imre dez bracat in casa fetelor catalin nu a plecat pile peste tot

  3. 15
    micky Says:

    Penala esti tu Ioana…nici sa vorbesti nu stii… mai invata =))

  4. 14
    daniela Says:

    de ce nu vreti sa recunoasteti un lucru?Catalin este un tip foarte destept ,dar cand ai langa tine un personaj precum Adrian reationezi cum nici nu te gandesti.E un baiat foarte serios, foarte responsabil,iar iesirile lui sunt motivate

  5. 13
    yoyo Says:

    cum sa se opreasaca din scandal daca mama lui iese m.s.?nici un cuplu casatorit la npm nu a rezistat impreuna, atunci au dat-o pe scandal si mahalagizme….noi suntem de vina ca ne uitam la aceasta mascarada!

  6. 12
    anonim Says:

    Mai Ana 11,i-al tu pe Catalin,de-ti place asa mult,i-al si du-l in m……..sa,si fa-ne o favoare sa nu-i mai vedem zilnic fata lui pocita si gura aia mare care tine loc de moara stricata.

  7. 11
    Ioana Says:

    Cataline mergi acasa, k din cauza ta nu se mai uita lumea la emisiune. Esti dezastros , penibil , ipocrit ….. Lasa- ne si mergi de unde ai venit , te crez foarte destept dar esti prost rau … Nu mai comenta atata si mai lasa si pe alti sa vb ca nu esti doar u in aceasta emisiune … Daca vrei sa vb fa- ti emisiune sau mai bine i- ati un casetofon si inregistreazate. Afara k strici audienta.penalule

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free