Catalin a vrut sa fie actor in telenovela Narcisa salbatica


catalin-concurent-mireasa-pentru-fiul-meu-14-decembrie-2011Catalin, concurentul de la Mireasa pentru fiul meu, a participat la un concurs organizat de S.C. ANTENA TV GROUP S.A., prin care se ofereau diverse premii printre care si un rol in telenovela „Narcisa salbatica”.

Participarea la acest concurs a avut loc in perioada 25 iulie 2011 – 21 august 2011 si presupunea incarcarea unui clip video sau mai multor clipuri video, in care sa se interpreteze una dintre cele 6 scene oferite drept model.

Premiile oferite au fost: un rol in urmatorul sezon al telenovelei „Narcisa salbatica”, o zi petrecuta pe platoul de filmare alaturi de actori, aparitia in promo-ul care anunta revenirea din toamna a telenovelei sau o masa in oras alaturi de unul dintre actorii preferati.

Din pacate, Catalin nu a castigat acest concurs, dar si-a etalat talentele actoricesti in urmatorul clip video:

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Catalin a vrut sa fie actor in telenovela Narcisa salbatica”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    CATALIN TREBUIE SA IASA AFARA,este un nesimtit,o persoana insuportabila,il urasc….si vorbeste foarte mult…cand ii aud vocea ma ia toti nervii…afara catalinnn
    el nu are fata de actorr cred k nu s-ar mai uitat nimeni la o telenovela daca va fi actor :) )):)):)):)):)):))

  2. 9
    lilica Says:

    CATALIN TREBUIE SA IASA AFARA ,INAINTE DE A SE INTIMPLA VREO NENOROCIRE.ATENTIE ESTE FOARTE VIOLENT SI NU SE POATE CONTROLA!!!!!

  3. 8
    merri Says:

    Adrian o sa iasa, asa a fost la toate editiile jmecherii raman” urmatorul pe lista lui Catalin este Ionut, apoi Dragos .

  4. 7
    anonim Says:

    mai Ana 11,invata mai intai sa scri, si apoi sa te apuci sa comntezi.

  5. 6
    TANTZA Says:

    Da Catalin esti intradevar diabolic,am spus asta si inainte sa vad acest clip,vad ca urmezi planurile diabolice pe care le-ai gandit din momentul in care ai fost acceptat sa participi la acest show.Sper din tot sufletul sa nu reusesti sa distrugi niste oameni vinovati doar ca participa si ei la aceasta emisiune.

  6. 5
    ana11 Says:

    bravo catalin ca ai facut cuplu cu diana sa moara de ciuda adrian,nul vrea nici dracu pe adrian.

  7. 4
    merri Says:

    Eu am vazut de la inceput ca vrea bani si atat . Are iubita afara.

  8. 3
    bia Says:

    si el care a zis k nu a participat nicaieri in mod direct ,cand l-a intrebat Mirela

  9. 2
    Tilda Says:

    SCUZATI!……”Cred ca e clar ca buna ziua ca NU pentru sa gaseasca jumatatea”

  10. 1
    Tilda Says:

    De ce este el in competitia Mpfm?Cred ca e clar ca buna ziua ca pentru sa-si gaseasca jumatatea.Nu a urmarit nici o clipa sa faca un cuplu ,cu nici o fata.El de la inceput a intrat sa puna la punct pe toate lumea,sa arate ca e tare si mare….dar cu Adrian nu a mers strategia lui.Ieri nu a mai putut(Catalin)a facut ceva ce o sa vedem probabil sambata.Sa speriat…s-a facut mic si moale…plinge se victimizeaza.Se teme de comisia care urmeaza sa analizeze evenimentele de ieri.Acuma EL vrea afara….

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free