NPM2: Carmen a nascut un baietel


carmen-npm2-a-nascutCarmen, fosta concurenta de la Nora pentru mama 2, este foarte fericita. Ea a adus pe lume un baietel superb, care poarta numele de Sebastian.

Fosta concurenta s-a casatorit anul trecut cu un barbat arab si s-a mutat impreuna cu acesta in Liban, tara de origine a sotului sau.

Carmen se simte acum implinita, avand o familie unita: un sot iubitor si un baietel frumos.

Carmen a reprezentat o concurenta foarte controversata si o persoana puternica, cu spirit de invingator. Ea si-a pus viata pe tava in reality-show-ul matrimonial..dar nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea si sa iasa mireasa din competitie, desi a ajuns pana in Marea Finala. Acest lucru nu a impiedicat-o insa sa-si gaseasca fericirea in afara casei, lucru care s-a si intamplat.

Carmen iti dorim si tie si sotului tau sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el.

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “NPM2: Carmen a nascut un baietel”

  1. 1
    lacramioara_npm4 Says:

    Sa-ti traiasca Carmen si ,sa te bucuri de el si de familia ta ,sa fi ti sanatosi si fericiti!!!E nascut pe 14 decembrie in aceiasi zi cu Vladul meu?.)))

  2. 2
    violeta Says:

    Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

  3. 3
    Ghiuler Bolat Says:

    Carmen a fost o concurenta expresiva, puternica, ambitioasa. Si-a lasat amprenta personalitatii sale in istoria NPM si a castigat un loc incontestabil in inimile telespectatorilor. Are spirit de invingator. Acum a obtinut cea au mai importanta victorie: a devenit mama. Felicitari, Carmen. Personal sunt mandra ca drumurile noastre s-au intersectat candva. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de Sebastian. La multi ani frumosi si fericiti!

    Ghiuler Bolat

  4. 4
    Admin Says:

    Nu cred ca este nascut astazi, doamna Lacramioara, dar cel putin sunt in aceeasi zodie ;)

  5. 5
    marinela ginga Says:

    sa va traiasca baietelul,carmen,sa fiti fericiti!te-am placut si admirat de la inceput si pana la sf competitie!sa fiti sanatosi toti 3.

  6. 6
    merri Says:

    Sarbatori fericite Carmen alaturi de familia ta si D-nei Lacramioara si lui Vlad Sarbatori fericite si o nora frumoasa cum e Vlad .

  7. 7
    mariana Says:

    Carmen,sa-ti traiasca baietelul,ai fost o persoana care mi-a ramas in minte,chiar si acum mi-aduc aminte ticul tau cand mestecai calm,pe parcursul competitiei mi-ai placut dar mi-era tare mila de baiatul si mama lui care iti stateau la picioare,faceau absolut tot si se injoseau in fata ta,sper sa nu treci prin ce a trecut mama baiatului,iar baiatul tau sa nu treaca prin ce a trecut el sa faca orice pt fata pe care o iubea dar din pacate ea(adica tu) isi batea joc de iubirea lui…roata…e rotunda,poate asa ai intelege ce au simtit baiatul si mama lui care te vroiau cu ardoare,inima ta insa spunea altceva,vroia si aspira la mai sus,vezi tu arabul sa nu fie el mai sus acum,asa cum erai tu mai sus cu acel baiat care fecea tot pt tine.Te-am placut enorm,pe D-na lacramioara cu vlad de la npm4 ii adoram,sa va fie bine la toti,sa fiti fericiti,vlad sper ca ai gasit persoana blanda si iubitoare pt sufletul tau,eu am o nepoata care ti s-ar fi potrivit,calma,iubitoare,linistita si fff frumoasa,e la facultate si inca nu a gasit pe cineva calm si bun la suflet ca vlad.

  8. 8
    camelia ichim Says:

    te-am placut si eu si sotul meu neconditionat.am plans si am ras alaturi de tine.iti doresc tot binele din lume.esti o fata deosebita.pwp.

  9. 9
    carmen abi khalil Says:

    am nascut pe 5 decembrie, la 22 si 50 un bebe minunat de 4, 200 kg. va imbratisez pe toti cu drag!

  10. 10
    florea Says:

    Felicitari Carmen ,sarbatori fericite alaturi de cei pe care ii iubesti .

  11. 11
    marie Says:

    arab,mai,carmen???!!!!offf…iti doresc sa fii fericita,dar…arab?

  12. 12
    Gigel Says:

    Are bani

  13. 13
    doinitza Says:

    CARMEN IN PRIMUL RAND SA-TI TRAIASCA MICUTUL SI SA FIE SANATOS SI AI GRIJE CU ARABUL CA ANDREEA MARIN NU MAI FACE EMISIUNEA CU “SURPRIZE,SURPRIZE” SA VA ADUCA ACASA.

  14. 14
    mary Says:

    Sa va traiasca micutul si sa va bucurati de el,sper insa sa nu treceti tu si baiatul cand va fi la insuratoare prin ce a trecut aurutu cu mama lui cu tine cand umblau dupa tine si plangeau si faceau tot ce vroiai tu,ca mai apoi sa ii faci cu ou si otet cu vorbe grele ce dor la suflet si sa iubeasca atat o fata incat sa isi lase si mama la o parte pt ea si sa ii tina partea fetei chiar daca ea (adica tu) o jignea pe mama lui,atunci vei vedea ce inseamna sa fi mama de baiat si ce inseamna sa iubeasca baiatul tau pe una care nu merita.Nici acum nu te-am uitat,ca persoana mi-ai placut,dar ca si comportament fata de aurutu si mama lui am ramas cu o amintire urata,dureros pt acele persoane care faceau orice pt tine si mai sper ca soarta sa nu iti intoarca roata sa iti faca arabul ce i-ai facut tu lui aurutu…

  15. 15
    dorina nicoleta Says:

    Felicitari draga mea sa-ti traiasca baietelul.Multa sanatate si fericire la intreaga familie.Paste fericit!

  16. 16
    2workshops Says:

    3fulfill…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free