Alexandru: “Irina pentru mine conteaza si nu a pus suflet degeaba”


irina-si-alexandru-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-10-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 10 decembrie 2011, Alexandru a venit in platoul emisiunii pentru a da explicatii legate de ceea ce s-a vorbit despre el, dar si pentru a-i fi alaturi Irinei si a dezvalui planurile sale legate de relatia lor.

Reprosurile, dar si toate criticile care i-au fost aduse, l-au determinat pe Alexandru sa vina sa-si spuna parerea in emisiune.

Se stie foarte bine ca dupa plecarea lui Alexandru din competitie, Irina a suferit in continuu, plangand dupa iubirea ce i-o poarta acestuia.

Ea a afirmat la un moment dat “Dupa plecarea lui Alexandru nu mi-am mai gasit locul aici”, dorindu-si foarte mult sa iasa din competitie pentru a fi alaturi de alesul inimii sale.

Desi a fost foarte evaziv in raspunsuri, Alexandru nu a putut sa nu recunoasca: “Irina pentru mine conteaza si nu a pus suflet degeaba”.

Cu toate acestea, el a marturisit ca nu poate sa spuna daca Irina este aleasa inimii sale sau nu si de asemenea ca nu se vede “peste ani si ani” alaturi de ea.

Alexandru a tinut sa aduca aminte faptul ca regreta plecarea sa din competitie pe de o parte, insa pe de alta parte nu regreta faptul ca este liber sa faca ceea ce-i place in afara casei, de aceea el a mai spus “Sunt 50% burlac, 50% luat”.

Alexandru si Irina sunt in continuare un cuplu.

Ce parere aveti de atitudinea lui Alexandru de la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 10 decembrie 2011?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Alexandru: “Irina pentru mine conteaza si nu a pus suflet degeaba””

  1. 7
    vicudana Says:

    catalin esti foarte tare va rog nul votati sa iasa afara ca va fi o emisiune monotona fara el

  2. 6
    florea Says:

    Comenta cineva ca Alex. are acasa un copil de aceea nu doreste sa faca un cuplu cu una dintre fete.Spune-i Irinei adevarul va plange un pic si gata.

  3. 5
    florea Says:

    Comenta cineva ca Alex. are acasa un copil de aceea nu doreste sa faca un cuplu cu una dintre fete.Spune-i Irinei adevarul va plange un pic ai gata.

  4. 4
    valerianali Says:

    Alexandru o place pe Irina dar nu k pe o iubita,el este prea egoist ca sa ofere iubire cuiva si totusi el ascunde ceva de aceea nu se vede in acest moment peste cativa ani la bratul Irinei,lui nu-i pasa de ea sub nici o forma daca avea ceva pt ea ii transmitea cateva cuvinte de incurajare de sarbatori si nu astepta sa insiste cei din staff cu telefonul sa vina intr-un final in emisiune….e ceva putred la mijloc Alexandre,mai bine spunei fetei clar ce ai pe suflet si nu-i ma da sperante k e o fata inocenta si nu merita sa-ti bati joc de ea,RUSINE sa-ti fie !

  5. 3
    SILVIA Says:

    si totusi de ce nu se tine cont de preferinta disperata a unora sa-i scoata afara Mie;;;ini era teama asa sensibila cum este Irina in astfel de cazuri sa nu faca PISULICA>>>>pe ea………sau poate chiar era uda toata..

  6. 2
    merri Says:

    Alex. nu are nimic cu irina .

  7. 1
    Zeno Says:

    Se pare ca esti las Alex! Daca nu o iubesti pe Irina, spune-i asta barbateste , cu delicatete dar, fii responsabil. Ea este o copila, este d-ra, a plans pentru tine si totusi…ca sa-i spui un cuvant care sa o bucure, ceri mereu de la ea…sa-ti spuna daca a plans din iubire pentru tine, daca ea se vede cu tine peste ani, etc…ca sa poti sa-i raspunzi la intrebare Mirelei…rusinica!
    Daca la 28 de ani astepti tot de la o fata sa faca primul pas inspre tine, nu vei fi fericit niciodata si crede-ma ca stiu ce spun! Din iubire astazi iti poate spune ceea ce doresti sa auzi, dar mereu vei confunda satisfacerea orgoliului cu iubirea…Nu stii sa oferi…stii doar sa ceri! Fericirea adevarata o cunosc doar cei ce iubesc si aceeia stiu sa ofere si sa si primeasca! Este mai matura Irina decat tine.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free