Sanda a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


sanda-eliminata-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-10-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 10 decembrie 2011, Ionut, Sanda si Andreea au fost in pericol de a fi eliminati.

Ionut a primit 5 nominalizari, Andreea a primit 3 nominalizari, iar Sanda a primit doua nominalizari.

Dintre acestia, Andreea a fost votata ca preferata intr-un procent destul de mare, si anume de 41,7%, fiind salvata de la eliminare.

Pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat Ionut, care a acumulat 33,4% din voturi, iar Sanda s-a clasat pe ultimul loc in preferinte cu un procent de doar 24,9%, fiind astfel nevoita sa paraseasca aceasta competitie. Ea nu a acumulat niciun ban in competitie.

Sanda si-a dorit foarte mult sa iasa din concurs, pentru a putea uita obsesia pe care a facut-o pentru Dragos, partenerul de cuplu al Edinei.

Concurenta Sanda a iesit cu zambetul pe buze, fiind fericita ca isi va gasi linistea alaturi de familia ei.

Ce parere aveti de eliminarea Sandei din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Sanda a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    camelia ichim Says:

    sanda esti o scumpa.nu am cuvinte ,de suflet aitu.cgiar esti,sincera si esti o fata deosebita.sa stii ca te potriveai cu dragos.darrrrrrr.nui nimic na fost sa fie.

  2. 16
    lili Says:

    sanda ti am anteles decizia de a parasi casa .cred ca nu ti mai gaseai locul si e mai bine pt tine sa ai familia aproape.ai un suflet nobil cum rar gasesti an ziua de azi si d zeu va avea grija de tine.te pup si ati urez sarbatori fericite.

  3. 15
    eli Says:

    sanda sper ca in relatiile viitoare sa nu mai fi paranoica cum ai procedat cu dragos bafta edina si dragos

  4. 14
    mari Says:

    Sanda, fii mai optimista si incearca sa ai mai multa incredere in tine. De multe ori in emisiune, erai cu capul plecat, nu neaparat cand era vorba de Dragos. Spre final ai devenit, putin obositoare si iritanta, din aceasta cauza oamenii nu mai puteu empatiza cu tine in suferinta ta. Pacat ca nu ai dovedit ca esti puternica pentru acest concurs si nu ai rezistat pana iti venea randul sa iesi, cu capul sus. Cred ca deja regreti si acest sentiment te va urmari mult timp de aici inainte. Multa bafta in viata si cand mai vii in emisiune sper sa ai o alta stare de spirit.

  5. 13
    adolf Says:

    Nu cred ca s+a procedat corect!Insa ma bucur ptr tn Sanda ca o sa te intalnesti ca familia ta si o sa fi alaturi de ei de sarbatori si tot timpul!

  6. 12
    merri Says:

    Fata asta se simte bine ca are si ea dupa cine suferi . O piti.

  7. 11
    coco Says:

    Felicitari Sarahr,mai sunt si oameni care au o logica sanatoasa ,ai dreptate in tot ce afirmi.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free