Sanda a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


sanda-eliminata-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-10-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 10 decembrie 2011, Ionut, Sanda si Andreea au fost in pericol de a fi eliminati.

Ionut a primit 5 nominalizari, Andreea a primit 3 nominalizari, iar Sanda a primit doua nominalizari.

Dintre acestia, Andreea a fost votata ca preferata intr-un procent destul de mare, si anume de 41,7%, fiind salvata de la eliminare.

Pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat Ionut, care a acumulat 33,4% din voturi, iar Sanda s-a clasat pe ultimul loc in preferinte cu un procent de doar 24,9%, fiind astfel nevoita sa paraseasca aceasta competitie. Ea nu a acumulat niciun ban in competitie.

Sanda si-a dorit foarte mult sa iasa din concurs, pentru a putea uita obsesia pe care a facut-o pentru Dragos, partenerul de cuplu al Edinei.

Concurenta Sanda a iesit cu zambetul pe buze, fiind fericita ca isi va gasi linistea alaturi de familia ei.

Ce parere aveti de eliminarea Sandei din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Sanda a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    simo Says:

    eu cred ca tu coco says ai nevoie de ochelari dublii si de o inima pt k se vede ca inima nu ai, nu stiu pt ce traiesti….. poate nu iubesti si de asta sunt sigura……

  2. 9
    sarahR Says:

    SANDA e castigatoarea de data asta!!!! Ce emisiune MARO…..mai e si aceasta editie?!!!! concurentii plang de ti se rupe inima sa plece acasa…pana acum era altfel!!! CE le faci Mirela de vor toti sa paraseasca competitia?!!!!daca ramaneti fara concurenti cui ii mai spui tu Mirela: AM REVENIT?!…pentru ca oricum mai multe nu stii sa exprimi!!!SCHIMBATI moderatoarea: Mirela este un antitalent…si schimbati si concurenti sau mai bine anulati emisiunea!!!!sunteti de tot rasul!!!…pana acum erau castigatori cei care ramaneau in casa …acum castiga cei care pleaca!!!! Eu cred ca de data asta, concurentii au LUAT TZEAPA…nu tu, excursii in Antalia…nu tu, Venetia…nu tu, Poiana Brasov…NIMIC!!!!! sunt tinuti acolo sa-si scoata ochii unul altuia!!!!hi, hi, hi…si mai ales NU TU DRAGOSTE!!!..de unde dragoste daca lipsesc stimulentele….aratate mai sus?!!!!

  3. 8
    georgy Says:

    sanda e o fata buna….afara o sa si gaseasca jumatatea cu siguranta…

  4. 7
    SILVIA Says:

    Ai cersit dragostea si te-ai indragostit fara sa-ti dea vro sansa Dragos AI FOST PENIBILA…….

  5. 6
    merri Says:

    O fata care nu se vede in oglinda . Cere prea mult si nu are ce oferi . Dragos nici nu o privea . Nici Edina ……. c ra vopsita .

  6. 5
    alexya Says:

    Sand sde victimiza si dragostea care i-o purta lui Dragos la un momendat s-a transformat in obsesie, se purta exact oca o obsedata nu mai vroia stea cu dragos se apropia de D-na Gabriela incercan asa sa se apropie de dragos apoi plangea ca o neboona imi pare rau de ea da da ii cam naiva si are o obsesie ptr baietii aratosi ca dragos…..Bne k aplecat ca ma plictisea zi de zi sa ne spoona cat sufera si cat il iubeste pe dragos

  7. 4
    maryana39_ro Says:

    SANDA FII TARE ,AI MULTI FANI ,NOI TE AM IUBIT SI TE IUBIM!!
    AFARA CU ANDREEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAA,ASTA E FALSA!

  8. 3
    maryana39_ro Says:

    Mi se pare normal sa arati ceea ce simti ,nu a gresit,,,,,,,,o apreciez, si plus de asta ea nu s a amestecat in cuplul edina dragos dar atunci cand ea a vazut ca edina il da pe dragos la spate ( in realitatea si a batut joc de sentimentele lui dragos) atunci a incercat sa lupte din nou pentru a ei iubire,nu fiti rai,nu a gresit cu nimic, si nu e obsesie,chiar il iubea ,cum la fel poate sa l uite,,o,,,,,ce sa mai zicem de aceasta ,,mimoza,, edina care i au crescut sentimentele ,,peste noapte,,a dat o tura afara,s-a racorit,si a dat cu mana pe la vine si si a adus aminte de dragos,cand in realitate ii calca dragostea in picioare,dar sfatuita de ai ei,prieteni,cea zis ,hai sa mai dau o tura ,poate voi castiga premiul cel mare,,,,,,,VOM TRAI SI VOM VEDEA!!!

  9. 2
    pop Says:

    bine k ai plecat ai prea exagerat in ultimul timp

  10. 1
    coco Says:

    Bine ca ai plecat ‘frumoaso ‘ ni-ai indispus zilnic cu bazaiala si schimonoseala ta penibila invata sa nu mai cersesti dragoste caci din ce te bagi mai mult pe gat fortat un barbat fuge mancand pamantul si invata sa-ti ascunzi defectele nu sa le scoti oribil in evidenta,te mint flatandu-te cei ce-ti spun ca esti frumoasa poate intri si citesti si -ti pui niste intrebari si tragi invataminte

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free