Adevarul despre impacarea dintre Edina si Dragos


edina-dragos-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-10-decembrie-2011La Finala Saptamanii trecute, Edina i-a cerut iertare lui Dragos si a mai dat o sansa relatiei lor, lasand in urma inima franta a Sandei.

Dupa aceasta impacare, Dragos si doamna Gabriela au fost aspru criticati atat de familie, cat si de catre cei de acasa, deoarece acestia nu au fost de acord cu decizia lor de a o ierta pe Edina si de a reinnoda legatura cu aceasta.

Intr-una din emisiunile saptamanii trecute, o telespectatoare pe nume Olga din Oradea, a dorit sa intre in legatura directa cu concurentii. Aceasta a facut dezvaluiri socante despre adevaratul motiv pentru care Edina a facut gestul spre impacarea cu Dragos. Doamna a marturisit faptul ca Edina ar fi avut un iubit afara, cu care ar fi vrut sa se impace, dar pentru ca acesta ar fi refuzat-o, ea ar fi revenit in bratele lui Dragos pentru a-l face gelos si pentru a se razbuna, pe motiv ca fostul ar fi anuntat-o ca se va casatori.

La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 10 decembrie 2011, Edina si mama sa, au venit in platoul emisiunii pentru a dezminte cele afirmate de doamna telespectatoare, care se presupune ca ar face parte din anturajul Sandei.

Edina a dezaprobat total cele declarate de doamna Olga din Oradea, ba mai mult decat atat, mama acesteia a sustinut faptul ca o va da in judecata pe doamna respectiva pentru calomnie.

Dragos s-a mai linistit in urma celor declarate de Edina si tinut sa precizeze ca sentimentele lui pentru ea sunt ca in prima zi.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

22 comentarii la “Adevarul despre impacarea dintre Edina si Dragos”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 22
    rrr Says:

    EDINA= c*rva, urata, ofticata

  2. 21
    rrr Says:

    EDINA esti o c*rva penala! Te oftici de mori ca Dragos e cu Alexandra! C*rvo!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free