Marius a fost eliminat din competitia Mireasa pentru fiul meu


marius-eliminat-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-3-12-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 3 decembrie 2011, fetele au fost nevoite sa faca nominalizari de baieti. Fiecare fata a votat cate doi baieti pe care nu si-i mai doresc in casa, astfel nominalizarile lor au fost: Catalin – 1 vot din partea Andreei, Marius – 6 voturi din partea tuturor fetelor, Adrian – 3 voturi din partea Alexandrei, Sandei si Irinei si Dragos – 1 vot din partea Dianei.

Cei care au fost in pericol de eliminare au fost Dragos si doamna Gabriela si Marius. Avand in vedere ca doamna Gabriela a fost printre protejate, situandu-se pe locul al doilea in preferinte, Dragos a fost salvat astfel de la eliminare.

Din pacate Marius, pentru a 7-a oara propus spre eliminare a fost nevoit sa paraseasca in aceasta seara competitia. Se pare ca previziunea lui in ceea ce priveste cifra fatidica 7 s-a adeverit si el a fost eliminat din competitie, de catre Mireasa Saptamanii, Diana.

Ce parere aveti de plecarea lui Marius din competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Marius a fost eliminat din competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 5
    vald Says:

    adio.marius ,bun venit Marius!sper ca va reintra in casa!

  2. 4
    merri Says:

    Sa nu mai vina , minti de te doare . Spunea ieri ca nu vedem noi adevarul? Numai de scandal ai fost bun .

  3. 3
    coco Says:

    a-i picat pe mana ta si tine minte -viata nu iarta- a-i fost pervers nedrept cu Adrian orbit de marsavia lui Catalin nu uita MATA lui Adrian ti-a vorbit cum nu maritai tu si ti-a pus mancare sa mananci si…apropoo MATA nu a facut infarct cand te-a vazut acasa [e iarna criza,fara servici sarmana o compatimesc] sa nu mai sapi groapa altuia si sa inveti sa faci glume proaste la momentul potrivit nu cand un om a venit dela inmormantare obosit si dorea un gram de liniste ati fost penibili {dar sa stii ca tie nu ti se cere prea mult ca atat poti ]

  4. 2
    merri Says:

    Bine ca a iesit rautaciosul casei .

  5. 1
    ema Says:

    Foarte bine,continuati eliminarile faceti curatenie.Asemenea oameni nu au ce cauta intr-un show matrimonial….Mariuse esti multumit de reactia in haita a celor din casa la care ai participat si tu impotriva Andreei ??…Eu am vazut niste oameni rai,parsivi,lacomi dupa castiguri si imorali.Detest asemenea oameni fara omenie….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free