Doamna Maria a iesit Mama Saptamanii (03.12.2011)


maria-mama-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiu-meu-3-12-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 3 decembrie 2011, doamna Maria, mama lui Catalin, a fost votata intr-un procent de 39,9% de catre cei de acasa, clasand-o astfel pe primul loc, ca si Mama Saptamanii.

Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor s-a situat doamna Gabriela, care a acumulat 27,5% din voturi, scapand astfel de eliminare, atat ea cat si fiul acesteia, care a fost nominalizat de catre Diana.

Toate mamele din competitie le-au nominalizat spre eliminare pe Andreea si pe Irina.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Doamna Maria a iesit Mama Saptamanii (03.12.2011)”

  1. 7
    sonia Says:

    Din pacate nu prea am mai urmarit aceasta emisiune. Maria este doamna blonda,smochinita? Ufff e tare uratica, e posibil sa fie si rea!!!

  2. 6
    angi Says:

    CATALIN ESTI CEL MAI TARE TE VREAU IN MAREA FINALA

  3. 5
    andrada Says:

    Nu cred o iota din faptul ca cineva ii voteaza pe acestia la cit de rai si ranchiunosi sunt ei.Mai bine zis toate voturile citite de Mirela sunt asa cum da domnul.ieri ca sa ne tina in suspans,au scos-o pe Diana ns iar Andreea nu a fost printre fetele protejate tocmai pentru a ne tine in suspans.dar adevarul era cu totul si cu totul altul.Toate mamele din casa merita sa fie ms inafara de maria care este de o rautate excesiva,nu am mai vazut asa ceva.

  4. 4
    merri Says:

    Nu trebuie sa ne impresioneze viata nimanui ex. Maria si Catalin care sunt niste mincinosi , uraciosi care au destule casa la tara, apartament in Bucuresti dar sunt niste avari o sa aplice toate strategiile din lume sa castige. De ce Catalin nu a vrut sa faca cuplu cu nimeni? toate fetele il plac dar el a venit dupa bani . Nu va lasati pacaliti de vorbele lui sa fie votat daca face cuplu si Andreea la vrut Diana din prima clipa dar el banii ii vrea. Baietii care ar dori sa se casatoreasca sunt Adrian si Dragos restul numai banii. Maria se strambase de tot aseara de invidie nu am vazut asa prefacuta femeie.

  5. 3
    Florina Says:

    Cred ca, pentru cineva care a studiat psihologia, are unele probleme pe care nu si le-a rezolvat. Priviti-le privirea(si lui si mamei lui) sunt disperati sa ramana in concurs. Atacul la persoana, pe care il practica Catalin, este cu desavarsire interzis unei persoane care, repet, a terminat ceva studii de psihologie.

  6. 2
    coco Says:

    Cata rautate si perfidie emana mama si fiul facuti pe acelas calapod saracia i-a facut sa uite ca sunt oameni au devenit fiare oare nu se observa cat sunt de rai cata ura spun figurile lor urate hidoase,pentru ce ii felicitati [pe muma maria si catalin nu merita litere mari] pentru ca s-au certat ca la usa cortului si si-au aratat rautatea in direct?si asta pentru a impresiona si a cere voturi ati vazut in toata perioada emisiuni o vorba buna spusa la adresa cuiva de acest pseudoeducat si scolit asa cum se pretinde?numai bascalie ,ironie ura invidie fata de toti ,nu vedeti ca nu este in stare sa iubeasca sa vorbeasca cat de cat frumos ambi scuipa cand vorbesc flegmatic; imi provoaca atata disconfort ca inchid tv,votat-ii daca asta va place si asta apreciati,sunt f.dezamagita.

  7. 1
    Tilda Says:

    Ea este votata de cei care vor pe Andreea afara.Este singura mama care a nominalizat de mai multe ori spre eliminare si nu se sperie de”putere”ei ,ca tot iese mireasa saptaminii,(in afara de aztazi).Si sunt multi care simpatizeaza pe Catalin. +Sunt multi pe care l-au impresionat povestea lor.
    Il felicit.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free