Interviu cu Victor, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu


victor-interviu-mireasa-pentru-fiul-meuVictor, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu a avut placerea de a ne raspunde unor intrebari. Sunteti curiosi ce a raspuns Victor la interviul pe care ni l-a acordat?

R: Ce a inseamnat pentru tine Mireasa pentru fiul meu?

Victor: Buna seara,

“Mireasa Pentru Fiul Meu” a insemnat foarte mult pentru mine si inca inseamna pentru ca am prietena inca acolo, zic foarte mult de ce? M-am maturizat un pic in aceasta competitie si am realizat ca toate lucrurile trebuie facute cu rabdare si cu cap in viata, nu regret ca m-am inscris dar regret ca telespectatorii nu ne dau voie la momentul actual sa formam un cuplu asa cum ne dorim, afara.

R: Cum crezi ca te-au perceput telespectatorii cat timp ai fost concurent in casa Mireasa pentru fiul meu?

Victor: Impactul este pozitiv, si eu sunt placut surprins de cum sunt tratat si oprit pe strada, de oameni care sunt alaturi de noi si nu ma face decat sa fiu mandru ca am participat si am oferit iubire.

R: Crezi ca ti-ai gasit jumatatea in urma participarii la aceasta emisiune matrimoniala?

Victor: Telespectatorii ar trebui sa inteleaga si sa ne lase sa tratam lucrurile asa cum credem noi de cuviinta si sa nu o mai voteze pe Andreea atata timp cat noi ne dorim sa fim impreuna. Da, din punctul meu de vedere eu cred ca mi-am gasit jumatatea.

R: Legat de relatia ta cu Alexandra: ai avut sentimente fata de aceasta fata?

Victor: M-am ferit mult sa discut subiectul “Victor-Alexandra”, tine de trecut, am iubit aceasta fata dar prefer sa fiu mai rezervat in acest subiect pentru ca eu consider ca nu mi-am batut joc de absolut nimeni.

R: Ai vrea sa reintrii in competitie? De ce?

Victor: Legat de intratul meu inapoi in competitie, dupa cum am mai afirmat, mi-as dori sa fiu alaturi de Andreea oriunde si semnand un contract trebuie sa ne supunem regulilor acestui concurs si sunt sigur ca organizatorii vor tine cont de dorinta noastra pentru ca ei stiu ca noi tinem unul la celalalt si las la aprecierea lor ce vor sa faca cu sufletele noastre, ma simt ca un om legat la maini, nu pot face absolut nimic pentru iubirea noastra, asa ca aleg calea asteptarii indiferent de cat va dura, oricum mai mult de 7 luni nu are cum sa dureze :) .

R: Crezi ca Andreea este o persoana sincera? Te vezi cu ea in afara competitiei?

Victor: Aceasta fata nu m-a dezamagit nici o secunda, consider ca la capitolul comunicare stam foarte bine in relatia noastra si binenteles ca amandoi ne dorim sa ramanem la fel si in afara competitiei.

R: Te simti pregatit pentru o casatorie?

Victor: Alaturi de Andreea ma simt pregatit de orice la momentul actual. In emisiunea de astazi am realizat cat de mult tine la mine si ma indragostesc de ea pe zi ce trece tot mai mult, simt acel fluturash in stomac de fiecare data cand rosteste cate un cuvant, simt ca se gandeste la mine la fel cum ma gandesc si eu la ea in fiecare clipa din zi si din noapte.

R: Cu cine ai mai tinut legatura dintre fostii concurenti?

Victor: Binenteles din sezonul actual cu Robert, Edina, Mihaela si un pic Elena, iar din fostele sezoane cu Ioan (5), Cristina (5), Sorin (5), Catalin (3), Andreea (3), Cristina si Lucian (4), si binenteles cu nasii mei Bogdan si Maria, imi cer scuze daca am omis pe cineva nu a fost cu intentie si le multumesc pe aceasta cale pentru sustinerea morala acordata atat mie cat si mamei mele.

R: Ce sfaturi le dai celor ramasi in casa?

Victor: Singurul sfat pe care nu il pot numi sfat, l-as ruga pe Dragos sa aibe grija de Andreea asa cum l-am rugat, in rest nu sunt in masura sa dau sfaturi nimanui, nici macar Andreei pentru ca eu consider ca nu a gresit cu nimic si am incredere si ii sustin orice decizii ia pentru ca dupa parerea mea este o fata foarte inteligenta, si nu are nevoie de nici un sfat atata timp cat observ ca ea tine la mine, am incredere totala in ea.

R: Ce planuri de viitor ai?

Victor: Legat de planuri de viitor prefer sa raman foarte rezervat pentru ca niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul si planurile sunt de prisos.

8 comentarii la “Interviu cu Victor, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu”

  1. 8
    masenka Says:

    1.Victor are cel mai fragil echilibru;nu se drogheaza?
    2. primul lucru la care ma gandesc la vederea lui Victor e ca nu a depasit cordonul ombilical;il vad mai bine ancorat in grupa pregatitoare de la gradinita
    3.nu s-a maturizat deloc in competitie( vezi afirmatiile care urmeaza in interviu):au o prietenie de cateva ore si el afirma ca si-a gasit jumatatea;(Andreea o sa-l pape cu fulgi cu tot).Sau ca nu l-a dezamagit niciodata;
    4.asta e terifianta:”atata timp cat observ ca ea tine la mine, am incredere totala in ea”

  2. 7
    coco Says:

    Nu imi place deloc fam. Balan dar incep sa cred ca Victor intradevar a fost provocat in casa ,acum victor este un alt om iar Catalin Alexandru Marius ni-a arata t si ei adevaratul caracter de instigatori.Catalin loveste cu inversunare pe toti care sunt posibili inamici de castig pentru a-i inlatura ,sper sa se vada acest lucru si sa se tina cont ca doar Andreea l-ar putea elimina pe Catalin si daca pleaca Andreea il vom suporta pe Catalin si pe muma lui acra mult si bine

  3. 6
    andrei Says:

    victor e de rasul curcilor …o sa vezi tu ce grija o sa aiba dragos de ea :) )))))))

  4. 5
    bia bia Says:

    pai cine o voteaza pe andreea decat el si prietenii lui….acum ca nu i a mers cu santajul si nu a intrat in casa ,deja nu a mai iesit andreea “nora”…2 falsi..sper sa si sparga oalele in cap afara…sa nu o mai vedem pe prefacuta in emisiune!

  5. 4
    Tilda Says:

    Nu mai are credibilitate!!!!Nu a gresit o data nici de 2 ori, ci de N ori.Acuma vine si el cu o alta strategie ca a vazut ca SANTAJUL nu i-o mers.Eu cred ca mai bine sa nu mai vina nici in vizita.Cunoastem marfa.
    Cred ca in sfirsit si dna Gina isi da saema ca nu trebuie sa vina si sa sustine pe fiul sau in minciuni,smecherii si in prostii.

  6. 3
    ilinca Says:

    De la Victor nu am pretentia sa fie sincer.La intrebarea cum l-au perceput telespectatorii……vai-vai….

  7. 2
    ella Says:

    Omul asta se contrazice singur, pai nu el i-a cerut Andreei sa ramana in casa si mama lui la fel ca Andreea sa poata “lovi” in toti cei ramasi???

  8. 1
    ema Says:

    Imi place interviul si sper ca dragostea voastra sa se intareasca pe zi ce trece si timpul le va rezolva pe toate…toti meritati sa fiti fericiti si Dragos cu Edina,totul depinde de voi ..Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si-n traista…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free