Dragos si Edina au mai dat o sansa relatiei lor


dragos-si-edina-impreuna-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-03-12-2011Relatia dintre Dragos si Edina a avut de-a lungul timpului urcusuri si coborasuri, de aceea multi fani au asemuit-o cu cea a Cristinei si a lui Sergiu, fostii concurenti de la Nora pentru mama 5.

Daca pe tot parcursul participarii sale in competitia Mireasa pentru fiul meu, Edina s-a aratat tot timpul indecisa in privinta sentimentelor sale pentru Dragos, la Finala Saptamanii de astazi, 3 decembrie 2011, ea a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume.

Iesita din competitie, Edina a analizat mai bine situatia si a perceput altfel lucrurile. Ea a marturisit ca a iesit dezamagita din concurs, pentru ca nu-si dorea sa plece si desi luni a incercat sa nu se arate afectata, nu a fost deloc asa.

Dupa iesirea sa din casa, Edina a dat multe raspunsuri fanilor pe retelele de socializare..ea a marturisit ca raceala ei fata de doamna Gabriela a survenit din momentul in care Andreea a vorbit in baie cu mama lui Dragos si a dat de inteles ca ar fi indragostita de acesta…

Edina a dorit sa-i ceara scuze lui Dragos pentru comportamentul pe care l-a avut fata de el si sa-l roage sa mai dea o sansa relatiei lor.

Dragos s-a aratat impresionat de siguranta de sine a Edinei si a decis ca este cazul sa mai dea o sansa relatiei lor pentru ca el inca are sentimente fata de ea.

Cum comentati comportamentul si siguranta Edinei de astazi? Credeti in impacarea lui Dragos cu Edina?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Dragos si Edina au mai dat o sansa relatiei lor”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 21
    georgy Says:

    raluca a si dori si eu id tau de messenger…pt ka si eu sunt fan mireasa pentru fiul meu si nora pentru mama..am urmarit toate editile..si mi as dori sa vb…dak vrei si se poate

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free