Catalin: “Andreea il vrea pe Victor pentru ca are bani si il poate manipula”


victor-si-andreea-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-03-12-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, 3 decembrie 2011, Victor a venit din nou in platoul emisiunii pentru a fi alaturi de Andreea si pentru a da raspunsuri legate de ceea ce s-a discutat despre el.

Majoritatea concurentilor din casa Mireasa pentru fiul meu nu cred in sinceritatea Andreei si a lui Victor si considera ca acestia au o strategie.

Mai mult decat atat, Marius a declarat la un moment dat “Mie mi se pare ciudat circul pe care il face Andreea”, dupa ce Catalin s-a indoit de fidelitatea Andreei fata de Victor, pentru ca spune acesta “Andreea a aruncat priviri patrunzatoare baietilor”, lucru confirmat si de restul celor din casa.

Comportamentul Andreei fata de ceilalti baieti, l-au determinat pe Catalin sa afirme “Andreea il vrea pe Victor pentru ca are bani si il poate manipula”. Afirmatia lui Catalin a fost sustinuta si de Diana, care a declarat ca Andreea i-a marturisit acest lucru intr-un moment cand acestea nu purtau lavaliera.

Cum comentati afirmatia lui Catalin referitor la Andreea?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Catalin: “Andreea il vrea pe Victor pentru ca are bani si il poate manipula””

  1. 5
    Floryssa Says:

    Pacat ca abia acum si-a dat seama Catalin de privirile Andreei..Inainte ca victor si Andreea sa formeze asa zisul cuplu Andreea il cauta prin toate colturile casei pe Catalin.Imi pare rau ca acel barbat matur pe care il cauta Andreea se gaseste in catalin,insa el are un mare dezavantaj: contul gol din banca,pe care, din fericire il are Victor.Andreea m-a dezamagit total.Victor iubeste orice fata ce ii da atentie…

  2. 4
    merri Says:

    Victor si Edina spera ca mai intra in casa de aici venirile lor in emisiune .D-na Gina nu cred ca are bani sa vazut ca a slabit afara .

  3. 3
    Andreea Says:

    Sunteti falsi! Victor pentru ca s-a jucat cu sentimentele Alexandrei(dar ea fiind tare nu s-a lasat doborata) iar Andreea pentru ca a jucat teatru ba ca-i place de Dragos ba de Ionut ba de Catalin si dupa atatea incercari a ajuns la Victor? De ce ? Pentru ca are bani ! Sustin afirmatile lui Catalin si a Dianei. Andreea+Victor = falsitate Si Victor nici macar nu e frumos…

  4. 2
    ema Says:

    Ce ar fi emisiunea fara voi doi!!!!….nu se poate.Imatur, copilaros a stiut pentru ce se afla acolo,cum va fi relatia lor,o sa vada ei afara ….dar voi cei ramasi de ce generalizati ,scormoniti si amplificati totul???…pentru ca nici voi nu stiti ce vreti…. decat BANI multi si repede …si fara culplu

  5. 1
    Tilda Says:

    Parca dragostea pe cale de disparitie .Andreea nu o mai dadea gurita cu atita pasiune cum facea acu o saptamina.Si-a dat seama ca nu-i mai serveste interesele ei ?In clipa aceia Victoras va fi dat uitarii,(fara regrete).

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free