Dragos si Edina au mai dat o sansa relatiei lor


dragos-si-edina-impreuna-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-03-12-2011Relatia dintre Dragos si Edina a avut de-a lungul timpului urcusuri si coborasuri, de aceea multi fani au asemuit-o cu cea a Cristinei si a lui Sergiu, fostii concurenti de la Nora pentru mama 5.

Daca pe tot parcursul participarii sale in competitia Mireasa pentru fiul meu, Edina s-a aratat tot timpul indecisa in privinta sentimentelor sale pentru Dragos, la Finala Saptamanii de astazi, 3 decembrie 2011, ea a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume.

Iesita din competitie, Edina a analizat mai bine situatia si a perceput altfel lucrurile. Ea a marturisit ca a iesit dezamagita din concurs, pentru ca nu-si dorea sa plece si desi luni a incercat sa nu se arate afectata, nu a fost deloc asa.

Dupa iesirea sa din casa, Edina a dat multe raspunsuri fanilor pe retelele de socializare..ea a marturisit ca raceala ei fata de doamna Gabriela a survenit din momentul in care Andreea a vorbit in baie cu mama lui Dragos si a dat de inteles ca ar fi indragostita de acesta…

Edina a dorit sa-i ceara scuze lui Dragos pentru comportamentul pe care l-a avut fata de el si sa-l roage sa mai dea o sansa relatiei lor.

Dragos s-a aratat impresionat de siguranta de sine a Edinei si a decis ca este cazul sa mai dea o sansa relatiei lor pentru ca el inca are sentimente fata de ea.

Cum comentati comportamentul si siguranta Edinei de astazi? Credeti in impacarea lui Dragos cu Edina?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Dragos si Edina au mai dat o sansa relatiei lor”

  1. 1
    Tilda Says:

    Se para ca Dragos tine la ea ,..a zis el ca gata,…dar numai din mindrie.
    La prima apropiere Edinei s-a inmuiat,a lasat garda jos.Nu stiu,..ultima saptamina m-a dezamagit Edina,nu mia placut atitudinea ei deloc.Dar daca ei se plac….
    Mi-ar placea sa reintra in casa Edina ,si sa vedem….
    Sa nu iutam nici pe Alexandru ,daca ar dori ,si pe el as vedea cu ochi bun ,Irina o asteapta.

  2. 2
    Maria Says:

    Ma bucur din tot sufletu ca sunteti din nou impreuna/…….
    IMI SUNTETI ASA DE DRAGI … VA ADOR …
    TE VREAU INAPOI IN CASA EDINA…

  3. 3
    alex popa Says:

    vreau sa ii vedem impreuna in casa,este singurul cuplu in care sentimentele sunt mai puternice decat orgoliul si de aceea imi plac ffff mult, este un show matrimonial si daca nu le dati o sansa nu vad alt cuplu cu asa de frumos,vreau hapy end cu Dragos si Edina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 4
    larysa Says:

    sanda fi tare nu merita sa plangi asa dragos chear nu vrea sa inteleaga ca il iubesty :)

  5. 5
    Marya Says:

    Ar fi impreuna pana la capat daca i s-ar da sansa Edinei sa reintre in casa. ei se iubesc si si-au calcat fiecare pe orgoliu ca sa arate asta. o vrem pe Edina inapoi in casa. sunt singurii care formeaza un cuplu adevarat si nu doar din complezenta. foarte lume se uita la emisiune doar pentru ei… ar fi bine ca cei din emisiune sa poata face ceva in privinta asta..

  6. 6
    ema Says:

    Egoista 100% o sa aiba mult de suferit Dragos cu asa neanteleasa…

  7. 7
    ramonik Says:

    ma bucur enorm de mult pentru impacarea dintre edina si dragos, doar pentru ei ma uitam la emisiune imi plac fffffffffff mult. as vrea foarte mult sa reintre edina in casa

  8. 8
    Andreea Says:

    Ma bucur enor de mult ca v-ati impacat. Sunteti cei mai frumosi si daca Edina saptamana asta a fost foarte rece si cu un comportament de nerecunoscut,ieri am vayut-o schimbata si sper ca sa o tina tot asa. O VREM IN CASA PE EDINA!!!! Si ai grija de Dragos, merita !

  9. 9
    Alexandra Says:

    cred ca o sa meraga relatia dintre Dragos si Edina doar daca Edina ar putea intra din nou in casa…imi plac foarte mult

  10. 10
    merri Says:

    Edina la prima greseala de exprimare a lui Dragos iar se desparte. Dragos sa nu o creada , iar referitor la Sanda bravo lui , fata asta are o obsesie ea nu intelege ca el vrea sa iubeasca nu sa fie numai iubit, Sanda este o rasfata miorlaita si urata .

  11. 11
    andreea Says:

    cred in impacarea lor mai mult de atat se vede ca iubirea dintre ei si-a spus cuvantul!cei care o critica pe edina cu parere de rau nu au nici un drept pt ca nu ii cunoastem pe concurenti dinainte de intrarea lor in casa ca sa le punem eticheta doar pt cea ce vedem la tv.

  12. 12
    paula Says:

    Fanii Edinei o vor in caasa..Neaparat !

  13. 13
    munteanu madalina Says:

    bravoooooooo…….iubitiva reciproc ca asai frumos intr-o relatie…brovoooooo…..va iubesc

  14. 14
    andrada Says:

    Subscriu intru totul ce cei care au scris inaintea mea,mi-as dori ca Edina sa reintre in casa pentru a vedea si noi un cuplu adevarat.Cins spun acest lucru ma refer si la cuplul irina Alexandru care era un cuplu de complezenta,Alexandru lasa sa se inteleaGA CA AFARA AR FI CEVA CARE NU-L POATE FACE SA DECLARE SENTIMENTELE SALE FATA DE IRINA.cU SIGURANTA ACESTA ASCUNDE CEVA SI DE ACEEA A DORIT SA IASA DIN CASA.DAR INMCA O DATA VA RUGAM SA O ADUCETI PE EDINA INAPOI IN CASA.

  15. 15
    dede Says:

    o vrem pe Edina in ksa\:D/:*

  16. 16
    andreea Says:

    O VREM PE EDINA DIN NOU IN CASA!!!VA ROG SA LE MAI DATI O SANSA SA FIE IMPREUNA!!!!!!!VA RUGAM TOTI FANII LOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. 17
    merri Says:

    O vedeti voi pe Edina fata maritata , gospodina? Dragos este un baiat simplu eu nu cred in Edina ea vrea sa intre in casa sa ia o parte din premiu . Dar sa nu uitam ca plangea sa plece acasa acum ce mai cauta sa stea acasa sa il astepte pe Dragos . Eu nu cred nici in iubirea Sandei ea face tot pentru a se victimiza si poate o voteaza lumea . Nici o fata din aceasta editie nu a venit sa se casatoreasca .

  18. 18
    Tilda Says:

    Eu o vad pe Edina fff.egoista si fara suflet.Cind a fost mama sa acolo degeaba era Dragos in fata ei ,nu sa uitat la el nici o secunda,ea se bucura ,era fericita ,dincolo Dragos plingea,era nefericit(din cauza ei) nu i-a pasat deloc.
    la finalul saptamanii trecute,se repeta scena:de data asta Sanda plingea(din cauza lor sau a ei) iar ea zbura fericita in bratele lui Dragos,si nu aratat nici un interes(asa din bun simti,de ochii lumii)ca Sanda sufera .
    Si parca nici nu-i asa de frumoasa,parca ar fi din portelan.
    A vrut sa iasa,…a iesit…..!Daca este sa mai intra cum spera ea, sunt sigura ca o sa aiba alte mofturi,alte asteptari si va mai face fite si fite lui Dragos.

  19. 19
    FLORIAN Says:

    CRED CA DRAGOS SE POTRIVESTE DE MINUNE CU SANDA SE VEDE DUPA LACRIMILE PE CARE LE-A VARSAT SI CAT A SUFERIT EDINA VREA DOAR SA NU FIE DRAGOS IMPREUNA CU SANDA.CHIAR SE POTRIVESC DRAGOS NU FI NAIV ITI SPUN DIN PROPIA EXPERIENTA

  20. 20
    georgy Says:

    edina nu l iubeste pe dragos…dak este adevarat ce a spus ieri le telefon telespectatoarea din oradea…foarte urat din partea edinei…dragos este un scump..ffff.dragutz…:):X

  21. 21
    georgy Says:

    raluca a si dori si eu id tau de messenger…pt ka si eu sunt fan mireasa pentru fiul meu si nora pentru mama..am urmarit toate editile..si mi as dori sa vb…dak vrei si se poate

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free