Alexandru a fost eliminat din competitia Mireasa pentru fiul meu


alexandru-eliminat-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-26-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 26 noiembrie 2011, fetele au facut din nou nominalizari de baieti. Ele au fost nevoite sa numeasca doi baieti.

Cinci baieti din sase au fost nominalizati spre eliminare: Adrian, Alexandru, Dragos, Ionut si Marius. Dintre acestia Alexandru si Dragos au fost la doar un pas de eliminare. Din fericire, Dragos a fost salvat prin protejarea mamei sale, iar din pacate Alexandru a fost eliminat, de mana Andreei care l-a numit si care a iesit Mireasa Saptamanii.

Prin plecarea lui Alexandru, singurul cuplu ramas in competitie s-a destramat. Irina a ramas singura in concurs, insa Alexandru a declarat ca viata nu se opreste aici si a dat de inteles ca relatia lor va continua si in afara casei Mireasa pentru fiul meu.

Alexandru si-a dorit aceasta eliminare intr-o proportie de 50%, motivand ca ramanerea sa in competitie ar fi dus la distrugerea lui psihica. Cu toate acestea, singurul regret al sau a fost ca ii lasa in concurs pe Irina si pe Catalin, pe care ii simte cel mai aproape.

Ce parere aveti de eliminarea lui Alexandru si destramarea singurul cuplu din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Alexandru a fost eliminat din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 19
  masenka Says:

  I
  Te-am placut, Alexandru.Mi-a placut si discursul tau din prima zi, dupa iesirea din casa.Promitea mult.Apoi, au venit toate cele negre si crude.Si te-am sters din preferinte…Nu o iubesti pe Irina si nu trebuia sa te joci cu sentimentele femeilor.In viata toate au un pret.Probabil,undeva, candva vei primim ceea ce ai daruit.Aud ca ai ceva micut..sa-ti traiasca…

 2. 18
  andreea Says:

  nu e frumos ce a facut Alexandru Irinei.Pacat erau un cuplu frumos .
  oare de ce a vrut Alexandru sa paraseasca competitia ??
  oare el nu mai vroia sa fie cu irina?

 3. 17
  Criss Says:

  De cand asteptam eliminarea asta! Prea mult s-a bucurat la eliminarea lui Victor! Este singura eliminare la care m-am bucurat din tot sufletul,nu era aici locul lui,atat el cat si Irina sunt niste falsi!!!

 4. 16
  Isa Says:

  nu merita sa plece alexandu,dar nesimtirea andreei duce mult mai departe..

 5. 15
  miha Says:

  imi pare bine ca a esit alexandru.nu pot sa uit satisfactia care a avut-o cand a plecat victor.urmeaza si catalin impreuna cu mama lui care este o necioplita si o impertinenta

 6. 14
  andrada Says:

  Se adevereste tot mai mult ca aceea moneda primesti ca cea pe care o dai.A primit ceea ce a meritat si cind spun asta ma refer la felul lui de a fi,rautacios,ranchiunos,ipocrit etc.Prin iesirea lui din casa i-a facut un bine si Irinei,pentru ca se vedea foarte clar ca nu o iubeste.Pentru el Irina a fost colacul de salvare sa nu fie eliminat.,dar clar nu o iubeste.S-a vazut si aseara cind mirela le-a spus ca au o jumatate de ora la dispozitie,cum el statea pe canapea nemiscat iar Irina plingea la pieptul lui iar el nici macar nu a mingiat-o,nu a imbratisa-to,ce sa msi spunem bine ca a iesit din casa.

 7. 13
  coco Says:

  A-i plecat pe mana ta,tu nu o iubesti pe Irina tu iti iubesti copilul pe care l-ai lasat acasa si acesta este motivul, doreai sa-ti spuna vesti sora ta despre el macar saptamanal,dece nu s-a investigat acest lucru?primul lucru pe care l-a facut la telefon cu Ana sora lui a intrebat-o ce face ala mic….va amintiti,nu avea treaba el cu iRINA spera sa se strecoare sa i_a SI EL ceva bani dar alta este socoteala din targ, el este scarbit de dragoste trebuia sa aflam si dece dar din pacate Mirela nu reuseste sa scoata nimic dela ei.

 8. 12
  elna Says:

  BRAVOOOOOO! a iesit cine trebuia.Edina care traia in trecut, o sclifosita care nu se vedea cu Dragos pentru ca venea de la tara iar Alexandru un intrigant arogant ce sa ceri uni taximetrit basinos.Pina si Catalin este mai rezervat uneori in tcalosii sun curioasa sa vad cum se compoarta de acum incolo.

 9. 11
  girl Says:

  IMI PARE RAU CA A PLECAT

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free