Edina a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


edina-eliminata-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-26-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 26 noiembrie 2011, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Concurentele numite spre eliminare au fost: Andreea, Daniela, Diana si Edina. Dintre acestea, Andreea si Diana s-au aflat printre protejatele publicului, iar Edina din pacate a fost eliminata din competitie.

Desi a declarat ca isi doreste sa iasa din concurs, lacrimile Edinei au spus multe la iesirea ei din competitia matrimoniala. Se pare ca odata cu eliminarea sa, speranta reimpacarii cuplului Edina-Dragos a luat sfarsit in cadrul reality-show-ului.

Ce parere aveti de eliminarea Edinei din concurs? Credeti ca va incerca un cuplu in afara casei alaturi de Dragos?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Edina a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu”

 1. 9
  alina Says:

  edina tu si dragos erati cel mai frumos cuplu din casa imi pare foarte rau ca ai esti din casa te iubesc mult de tot

 2. 8
  mara Says:

  Imi pare rau ca dragos nu a vazut ce simtea edina pentru el.Noi credeam in cuplul lor si i-am votat sa ramina sa vedem si noi un cuplu cere se iubesc.Am crezut mult in ei dar dragos ma dezamagit .Edina i-ti doresc multa fericire si sa intilnesti jumatatea linga care sa inflorestisi sa fii fericita pentru ca meriti

 3. 7
  andrada Says:

  Edina este o fata foarte frumoasa si sensibila.Nu este vina ei ca se interiorizeaza.Dragos trebuia sa gaseasca cheia sa-i deschida inima si sa-si dea sema ca il iubeste.Dar se pare ca ea nu a mai reusit sa-si gaseasca locul in casa,asa cum a afirmat chiar ea si eu o cred.Am observat ca in casa daca nu ai un prieten linga tine nu faci fata stresului.Decit sa se trezeasca cu influiente negative asupra sanatatii ei bine ca a iesit.Bravo Edina sa fii la fel de demna in continuare in viata.

 4. 6
  coco Says:

  Regret Edina era cea mai corecta din tre toate fetele ,pacat nu am pe cine vota si nici nu o mai fac dar vreau sa nu o mai vad pe diana care nici in visele ei cele mai frumoase nu a fost protejata in sondaje era pe ultmul loc acolo unde merita ni-a tras pe sfoara din nou antenistii sa va fie rusine.

 5. 5
  simona Says:

  da vad ca emisiunea asta e tot mai falsa elimina pe alexandru care a fost f sincer si a zis cel doare si o sa vedeti ca il bage pe victor in emisiune…..un fals si el si gina…..de andreea nici nu mai vb ca e o mincimoasa ….falsa ne minte pe toti,daca emisiunea continua asa eu si grupul meu de prietene no sa ne mai uitam…e o diferenta mare dintre celelalte sezoane care au fost dupa parerea noastra mai frumoase

 6. 4
  gaby Says:

  Imi pare rau ca Edina a fost eliminata din competitie.In ceea ce priveste o posibila impacare a cuplului Dragos-Edina cred ca se va intampla deoarece se vede ca cei doi intr-adevar se iubesc.

 7. 3
  doinitza Says:

  bine ai scris ema diana va fii protejata de cei din staf pana la terminarea concursului.

 8. 2
  ema Says:

  Asa miorlaita cum era a fost tot timpul mai votata ca Diana….aici mana stafului a lucrat la voturi,ati oprit-o pe cea mai mahalogioaica.Bine Dragos ca ai scapat de neinteleasa nimanui!!!

 9. 1
  spataru lucica braila Says:

  De iubit se iubesc dar Edina trebuie sa inteleaga ca intai oferi si dupa aceea primesti,in cazullor numai dragos a fost cel care a oferit.Vor face cuplu afara sagetatorii iubesc profund.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free