Alexandru a fost eliminat din competitia Mireasa pentru fiul meu


alexandru-eliminat-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-26-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 26 noiembrie 2011, fetele au facut din nou nominalizari de baieti. Ele au fost nevoite sa numeasca doi baieti.

Cinci baieti din sase au fost nominalizati spre eliminare: Adrian, Alexandru, Dragos, Ionut si Marius. Dintre acestia Alexandru si Dragos au fost la doar un pas de eliminare. Din fericire, Dragos a fost salvat prin protejarea mamei sale, iar din pacate Alexandru a fost eliminat, de mana Andreei care l-a numit si care a iesit Mireasa Saptamanii.

Prin plecarea lui Alexandru, singurul cuplu ramas in competitie s-a destramat. Irina a ramas singura in concurs, insa Alexandru a declarat ca viata nu se opreste aici si a dat de inteles ca relatia lor va continua si in afara casei Mireasa pentru fiul meu.

Alexandru si-a dorit aceasta eliminare intr-o proportie de 50%, motivand ca ramanerea sa in competitie ar fi dus la distrugerea lui psihica. Cu toate acestea, singurul regret al sau a fost ca ii lasa in concurs pe Irina si pe Catalin, pe care ii simte cel mai aproape.

Ce parere aveti de eliminarea lui Alexandru si destramarea singurul cuplu din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Alexandru a fost eliminat din competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 1
    spataru lucica braila Says:

    Nu a mai facut fata nedreptatilor acestui concurs si a preferat sa iasa,afara va continua relatia cu Irina se vede un baiat cu judecata.

  2. 2
    Gigel Says:

    Soferul de taxi mai striga( sa iesi Victor nu ai ce cautata ai sa iesi in seara asta)avenit si seara cind a iesit si acest tip de o rautate neegalabila.Sa fii iubit Alex cit ai fost iubit pina la aceasta virsta.

  3. 3
    ema Says:

    Nu stiu daca prin tabieturile tale se afla si calculatorul dar sper sa citesti comentariile noastre.Ai fost un concurent care s-a facut placut prin glumite si ironi si ti-am acordat votul meu,dar ai gresit mult in ultimul timp fiind foarte obraznic si nesimtit…iar iubirea ta catre Irina nu a existat niciodata doar o simpatie…ai imbatranit urat si fara folos ca multi din casa de altfel.Eu personal sunt pentru ca tinerii sa se casatoreasca de tineri intre 20 si 25ani dar vremurile se schimba …si nu in bine.

  4. 4
    mary Says:

    este un baiat echilibrat si calculat ca si catalin si alte fete precum diana alexandra sanda si irina….cei ca el pierd in viata pentru ca sunt drepti si spun in fata ce e de zis iar cei parsivi si falsi castiga…dovada si aici…poate ar trebui sa se zica lucrurilor pe nume si cu vorbe si cu materiale in ceea cei priveste pe cei falsi si sa nu mai fie menajati la raspunsuri in direct. Prin aceste menajari sunt favorizati cei falsi!

  5. 5
    doinitza Says:

    imi pare bine ca a iesit alexandru cu cat ca la inceput il simpatizam , dar acum se vede cat de rau poate sa fie.cu irina a facut cuplu de complezenta ca sa il voteze lumea sa mai stea in casa .acum cand a vazut ca toata lumea se ia de el ca nu tine la irina si-a facut coada colac si mai bine a preferat sa iasa din casa.sunt sigura ca nu va face nici un cuplu cu irina nici cand va iesi ea din casa.drum bun in viata alexandru.

  6. 6
    deea_akkce Says:

    Nu stiu ce se intampla de ce nu o votati pe Daniela ,mai oameni buni!Este cea mai sincera dea acolo si o votati pe ciuta aia de Diana !Jos cu falsitatea din Concurs!

  7. 7
    ioana_231@yahoo.com Says:

    Iii doresc Edinei mult noroc in viata!Alexandru a fost un fals s-a vazut…Irina a suferit prea mult!

  8. 8
    butura carmen Says:

    team votat de la inceput miai placut pentru glumele tele si felul tau de a fii am crezut in voi daca o iubesti pe irina asteapto afara este o fata deosebita
    sa vazut ca te iubeste iti urez succes

  9. 9
    Gigel Says:

    Alexandru te rog sa citesti toate postarile de aici si de pe facebook sa vezi cit de istet esti si frumos.Sa mai stii ca un ele postari au fost sterse.

  10. 10
    Gigel Says:

    Alex ce tie nu iti place altuia nu ii face.

  11. 11
    girl Says:

    IMI PARE RAU CA A PLECAT

  12. 12
    elna Says:

    BRAVOOOOOO! a iesit cine trebuia.Edina care traia in trecut, o sclifosita care nu se vedea cu Dragos pentru ca venea de la tara iar Alexandru un intrigant arogant ce sa ceri uni taximetrit basinos.Pina si Catalin este mai rezervat uneori in tcalosii sun curioasa sa vad cum se compoarta de acum incolo.

  13. 13
    coco Says:

    A-i plecat pe mana ta,tu nu o iubesti pe Irina tu iti iubesti copilul pe care l-ai lasat acasa si acesta este motivul, doreai sa-ti spuna vesti sora ta despre el macar saptamanal,dece nu s-a investigat acest lucru?primul lucru pe care l-a facut la telefon cu Ana sora lui a intrebat-o ce face ala mic….va amintiti,nu avea treaba el cu iRINA spera sa se strecoare sa i_a SI EL ceva bani dar alta este socoteala din targ, el este scarbit de dragoste trebuia sa aflam si dece dar din pacate Mirela nu reuseste sa scoata nimic dela ei.

  14. 14
    andrada Says:

    Se adevereste tot mai mult ca aceea moneda primesti ca cea pe care o dai.A primit ceea ce a meritat si cind spun asta ma refer la felul lui de a fi,rautacios,ranchiunos,ipocrit etc.Prin iesirea lui din casa i-a facut un bine si Irinei,pentru ca se vedea foarte clar ca nu o iubeste.Pentru el Irina a fost colacul de salvare sa nu fie eliminat.,dar clar nu o iubeste.S-a vazut si aseara cind mirela le-a spus ca au o jumatate de ora la dispozitie,cum el statea pe canapea nemiscat iar Irina plingea la pieptul lui iar el nici macar nu a mingiat-o,nu a imbratisa-to,ce sa msi spunem bine ca a iesit din casa.

  15. 15
    miha Says:

    imi pare bine ca a esit alexandru.nu pot sa uit satisfactia care a avut-o cand a plecat victor.urmeaza si catalin impreuna cu mama lui care este o necioplita si o impertinenta

  16. 16
    Isa Says:

    nu merita sa plece alexandu,dar nesimtirea andreei duce mult mai departe..

  17. 17
    Criss Says:

    De cand asteptam eliminarea asta! Prea mult s-a bucurat la eliminarea lui Victor! Este singura eliminare la care m-am bucurat din tot sufletul,nu era aici locul lui,atat el cat si Irina sunt niste falsi!!!

  18. 18
    andreea Says:

    nu e frumos ce a facut Alexandru Irinei.Pacat erau un cuplu frumos .
    oare de ce a vrut Alexandru sa paraseasca competitia ??
    oare el nu mai vroia sa fie cu irina?

  19. 19
    masenka Says:

    I
    Te-am placut, Alexandru.Mi-a placut si discursul tau din prima zi, dupa iesirea din casa.Promitea mult.Apoi, au venit toate cele negre si crude.Si te-am sters din preferinte…Nu o iubesti pe Irina si nu trebuia sa te joci cu sentimentele femeilor.In viata toate au un pret.Probabil,undeva, candva vei primim ceea ce ai daruit.Aud ca ai ceva micut..sa-ti traiasca…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free