Dragos: “Nu vreau sa mai incerc nimic ca sa o recuceresc pe Edina”


dragos-edina-26.11.2011-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuCuplul Edina si Dragos s-a despartit din nou, iar acest subiect si motivele reale ale despartirii celor doi au fost mai amplu dezbatute la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, 26 noiembrie 2011.

Se pare ca Edina si Dragos au pus din nou capat relatiei, dar de aceasta data lucrurile au fost mult mai transante, cei doi afirmand ca decizia este definitiva.

Dragos considera ca Edina nu are sentimente fata de el si ca se simte mai bine in compania altor baieti, ceea ce l-a determinat sa nu isi mai doreasca sa o recucereasca sau sa incerce sa se impace cu ea.

Desi Edina a marturisit la un moment dat ca are sentimente puternice pentru Dragos, se pare ca el nu a fost convins de acest lucru. Mai mult, mama Edinei, intervenind telefonic a dorit sa-i spuna lui Dragos ca nu a fost capabil sa vada sentimentele fiicei sale pentru el.

Din pacate, in aceasta seara visul celor doi de a-si gasi jumatatea a luat sfarsit, deoarece Edina a parasit competitia.

Credeti ca Edina si Dragos vor mai fi vreodata impreuna?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Dragos: “Nu vreau sa mai incerc nimic ca sa o recuceresc pe Edina””

  1. 4
    mara Says:

    sper sa fie din nou impreuna

  2. 3
    nikolnikol Says:

    bravo tie Dragos esti minunat nu merita sa te injosesti pt nimeni

  3. 2
    gianina Says:

    daaaaaaaaaaaaaaa mi as dori din tot sufletul.DOAMNE AJUTA

  4. 1
    elena Says:

    nu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free