Diana nu crede in strategia lui Ionut de a o recuceri


diana-26.11.2011-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 26 noiembrie 2011, a fost adus in discutie si subiectul Diana – Ionut. In ultima perioada s-a tot discutat despre o asa numita strategie pe care Ionut ar fi pus-o la cale pentru a o recuceri pe Diana. Din spusele lui, ar fi vrut sa ii demonstreze Dianei ca nu are nimic cu Andreea, refuzand-o in cazul in care ea si-ar fi dorit sa faca un cuplu cu el.

Strategia lui Ionut nu a avut insa succes la Diana, care nu a crezut nicio clipa cele spuse de fostul sau partener si fiind convinsa de faptul ca Ionut o place in continuare pe Andreea.

Desi dupa despartire au mai avut loc tachinari intre Ionut si Diana, ea l-a respins de fiecare data pe acesta, declarand ca nu va mai forma un cuplu cu el.

Marius a incercat sa tatoneze terenul pentru a o cunoaste mai bine pe Diana, insa aceasta l-a refuzat marturisind ca nu isi doreste sa faca un cuplu cu el.

Credeti ca Ionut a fost sincer in ceea ce priveste strategia de a o recuceri pe Diana?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Diana nu crede in strategia lui Ionut de a o recuceri”

  1. 4
    alina Says:

    diana esti o fata nemai pomenita dar nu te potriveai de loc cu ionut el este indragostit de falsa aia de andreeia victor si andreea sunt cei mai fali oameni

  2. 3
    miha Says:

    IONUTeste un baiat educat cu mult bun simt felicitari.NU pot sa cred ca o fire atat de calda se poate indragosti de asa personaj .DIANA are nevoie de unul care sa o puna la punct sa-i mai taie din tupeu

  3. 2
    Gigel Says:

    Decit cu Diana mai bine celibatar.

  4. 1
    mery Says:

    da ,Ionut a fost sincer in cea ce-l priveste strategia…el pentru Diana a ramas in casa…mi-am dat seama de acest lucru din finalka de sambata trecuta ca Ionut vrea sa o cucereasca pe Diana.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free