Strategia esuata a lui Victor de a reintra in competitia Mireasa pentru fiul meu


victor-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-26-11-2011La o saptamana de la eliminarea lor din competitie, Victor si doamna Gina au revenit in atentia publicului cu dezvaluiri incendiare.

Victor si-a dorit sa reintre in competitie, punand la cale un plan: el a propus staff-ului Mireasa pentru fiul meu, ca in schimbul unei garantii scrise prin care acestia se obligau sa-l bage din nou in competitie, sa dezvaluie anumite conversatii pe care le-a avut cu Catalin inainte de intrarea lor in concurs.

Victor a sustinut faptul ca inainte de intrarea in competitie, Catalin a avut o strategie prin care a incercat sa-l manipuleze pe Victor sa ceara o anumita suma de bani realizatorilor emisiunii.

Aceste dezvaluiri au avut ca scop reintrarea lui Victor in competitia matrimoniala si punerea lui Catalin intr-o lumina nefavorabila.

Strategia lui Victor a esuat insa in momentul in care cei din staff-ul emisiunii l-au filmat cu camera ascunsa chiar in timpul propunerii pe care acesta le-a facut-o.

Ce parere aveti de planul esuat al lui Victor de a reintra in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Strategia esuata a lui Victor de a reintra in competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Bianca Says:

    Victor, cam multe mesaje negative la adresa ta!!! Ar fi bine sa pomenesti de aceste mesaje cand vei fi invitat in emisiune. Si lasa-l pe Catalin in pace! Si ce daca vorbeste mult, are ce sa vorbesca si stie cea vorbeasca, tu iti cam pierzi ideile cand vorbesti, uneori esti intrebat de una si vorbesti de altceva. Asa ca…nu te mai lua tu de Catalin si nici de Alexandru!

  2. 13
    Isa Says:

    e cam penibil baiatul asta…

  3. 12
    pufi1955 Says:

    Victor incearca sa nu te mai faci de ras in fata la o tara intreaga ,esti cel mai pervers cetatean al acestei tari,stai acasa langa mamicuta gina si suge un titi pana te mai coci la minte

  4. 11
    miha Says:

    bravo VICTOR lupta sa intri in casa dale peste nas mahalagioaicelor.Nu pot sa o mai vad pe diana .Mai inchidetiii gura

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free