“Andreea si Victoras s-au indragostit” – poezie pamflet


Urmatoarea poezie se numeste “Andreea si Victoras s-au indragostit” si a fost scrisa de Muresan Daniela. Poezia este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

“Andreea si Victoras s-au indragostit”

Andreea si Victoras s-au indragostit                                       Dragoste
Au crezut k pe noi ei ne-au prostit
Dar noi nu suntem,de azi de maine
Vedem totul,chiar de-i rau sau chiar de-i bine.

Ginutza acuma pe Andreea o iubeste
Alexandra nu a fost decat o poveste,
A uitat cand in gura se punea
Cu Andreea ,ca e D nu k e A.

Cu doar 2 zile-n urma facuosenia raspunea
Ca n-a fost decat o gluma cand ea litere scriea…
A,B,C,D nu conteaza care este
Ea crede ca ne prosteste ????? ….

Victoras acum iubeste
Pe-o “printesa din poveste”,
Si o roaga sus si tare
Sa nu se ceara afara
Poate-asa mai are-o sansa
Sa mai intre-un pic in casa.

N-ar fi rau din partea noastra
Sa-i ajutam sa se uneasca
Sa se iubeasca ei mult si tare
Nu in casa….ci A F A R A!!!!

By Muresan Daniela

10 comentarii la ““Andreea si Victoras s-au indragostit” – poezie pamflet”

  1. 10
    maria Says:

    ma refer la CATALIN si MAMA LUI.cataline mama ta nu are vina ca asa a fost soarta rea si grea cu ea .a cautat sa invinga greutatile poate sa va protejeze pe voi cu zambetul pe buze dar in suflet avea amar si durere.daca a ramas cu voi pe tine te-a considerat un barbat si a incercat sa te roage s-o ajuti .asta nu insemna ca nu tinea la voi dar singura ii era foarte greu sa lupte cu viata si sa va cresca .te rog din sufletul meu (sunt mama de 3 baieti la varsta de 59 ani )nu o mai supara ca v-a fi foarte greu cand nu -o sa ai cui mai zice mama .baietii mai gru isi arata ce au in suflet pentru mama dar te rog eu respect o .o doare foarte mult si un gest dar o vorba .ai vazut ca sunt copiii abandonati de mame care o cauta peste tot numai sa o vada si sa aiba cui zice mama . daca era egoista se marita si voi erati pe la casa de copiii .eu am plans in timpul emisiunii si de acum vreau sa vad ca ai inteles ca amintirile iti aduc suferinte .te iubesc ca pe copiii mei si am incredere ca ii vei face o viata frumoasa mamei tale prin comportament frumos .toti copiii mai gresesc dar respectul ramane . te rog frumos nu mai vreau s-o vad pe mama ta suparata .si eu am parinti si exista diferente de opinie dar nu cu reprosuri cu atat mai mult ca mama voastra s-a sacrificat pentru voi .de unde sa faca mai mult ????????????????

  2. 9
    eu Daniela Says:

    Eu cred k are si RIMA(tu nu stii ce inseamna rima???) si SENS(care se intelege clar)…asha ca PA draga lucille

  3. 8
    eu Says:

    foarte bine!andreea e dusa rau ce cu bun simt…nici bun simt nu are nici logica nici ratiune nimic..e zero k si victor

  4. 7
    Elena Zarea Says:

    Andreea nu este o prefăcută. Este o fată cu mult bun simț. Din punctul meu de vedere, Dina este o fată arțăgoasă, tupeistă, care i-a întors spatele Andreei, cum i s-a ivit ocazia. Susține că îi este prietenă Andreei, dar asta nu o împiedică să o atace în direct și să fie campioana fetelor care o “toacă continuu “. Alexandra se victimizează degeaba. L-a părăsit pe Victor atunci când și-a făcut calculele că este momentul (plecarea Elenei). S-a asigurat că niciuna dintre fetele disponibile nu vor forma un cuplu cu acesta (de aici supărarea pe Andreea), și fără niciun regret și-a făcut numărul. În urmă cu două săptămâni, nici mama și nici sora ei nu văzuseră nimic suspect (atunci Victor era bărbatul vieții Alexandrei) și ca atare în acestea emisiune nu au făcut altceva decât să se războiască cu așa zișii “dușmani “ai acestui cuplu (Adrian și Cătălin). Ea nu a mințit în acest cuplu, a fost victimă. Vă dați seama de ceva mai caraghios. Și mai este și corul bocitoarelor: Sanda, Irina și mai nou Diana. Ce trebuia să facă Victor?. A fost părăsit. Cât a stat în cuplu cu Alexandra, aceasta s-a comportat mai mult ca o mămică. Întrebare? Credeţi că acesta este comportamentul unei fete îndrăgostite? Se zice că dragostea este oarbă. Alexandra a intrat în această relaţie pentru că era un aranjament favorabil ei la acel moment , doar era favorita celei mai vocale dintre mame, dar şi-a dat seama că „trebuie să suporte” până la finalul competiţiei pupăturile, strângerile în braţe ale unui bărbat cu care nu se va căsători niciodată. Era greu să mai pretexteze ceva care să-i justifice răceala faţă de Victor. Şi ce dezamăgire. Andreea să formeze un cuplu cu Victor. Deja se prefigura, ca ea, să nu mai intre în finală. Aşa că a făcut exact ceea ce trebuia. Şi-a jucat cartea fetei părăsite, rănite şi minţite. De către cine?

  5. 6
    andreutza Says:

    bezea*

  6. 5
    andreutza Says:

    foarte tare, proasta rau andreea zici ca e drogata,ca a bagat in vena ceva,a tras pe nas…abis ia trimis o beze:))))pisorel in paharel…oare a luat si paharele cu el:)))se potrivesc ii uneste prostia:)))

  7. 4
    Ga-ga Says:

    Toata povestea(esenta), in rima le-ai luat,adevarul ai “demascat”.Adevarul,mai si doare,dar timpul ne va demonstra cum stau lucrurile.Printesa care sustine sus si tare,ca vrea pe cineva matur langa ea,nu ca Dragos de ex.si prin fapte exact asta alege ,un imatur.Acum ori recunosti ca este numai o strategie cuplul format ad hoc(vorbit,lamurit totul numai intr-o zi),ori esti sincera cu sentimentele si nu stii ce inseamna matur,barbat adevarat.Este un non sens creat de tine printeso….

  8. 3
    tavi Says:

    pamfletul ei este de kkt,scrie despre diana .sanda…

  9. 2
    Tilda Says:

    In 5 strofe ai reusit sa formulez tot .Bravo tie.Nu te lasa descurajata!!!!!!!!Chear ai talent,pamfletul tau e bun,e la obiect.

  10. 1
    Lucille Says:

    Nasoala rau poezia .. nu are nici rima, nici sens… mai lucreaza,!!! Va credeti toti poeti ….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free