Victor si doamna Gina au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu


doamna-gina-si-victor-eliminati-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-19-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 19 noiembrie 2011, fetele au facut nominalizari de baieti. Acestea au fost nevoite sa voteze spre eliminare cate doi baieti.

Baietii propusi au fost Adrian (care a fost propus de catre toate fetele), Marius (care a fost votat de catre Edina, Alexandra, Diana si Andreea) si Victor (care a primit trei voturi din partea: Sandei, Irinei si Danielei).

Adrian a fost singurul dintre cei trei care a fost protejat, datorita faptului ca mama sa, doamna Marioara, a iesit pe locul al doilea, in randul clasamentului Mamei Saptamanii.

Marius a fost protejat de catre cei de acasa, fiind votat intr-un procent de 39,5%.

Victor nu a primit nicio protectie, astfel el impreuna cu mama sa, doamna Gina, au fost nevoiti sa paraseasca acest reality-show matrimonial, spre fericirea multora care si-au dorit cu ardoare acest lucru.

Inainte de a parasi competitia Victor a declarat ca si-ar fi gasit jumatatea in persoana Andreei, careia i-a transmis ca o asteapta afara.

Ce parere aveti de plecarea lui Victor si a doamnei Gina din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Victor si doamna Gina au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Kim Says:

    Capul sus, Dna Gina si Victor,
    Ati avut de castigat multa experienta din acest show, mai ales Victor, care e un baiat vesel si strengar, asa cum ii sta bine la varsta lui. Si este singurul care a dat dovada ca se poate schimba in bine… Si isi va gasi o fata sincera si vesela ca el, care sa il iubeasca. Alexandra nu e o pisicuta dragalasa, este o fata foarte cerebrala, calculata si rece, cu pretentii foarte mari, care stie sa speculeze si sa taxeze… nu iarta nimic… sa o sa-si dea seama in timp Victor ca nu a pierdut nimic…
    Dna Gina, sunteti o adevarata doamna, multa lume va apreciaza, iar acel “spectacol” este de fapt un joc al nervilor in care se promoveaza lipsa de respect, tupeul… toate duse la extrem… Bun venit acasa la cei care va iubesc…

  2. 9
    andrada Says:

    D-na gina nu era locul dvs in aceasta mocirla.Daca un taximetrist ca Alexandru,face regulile in acest show ce mai doriti?Este foarte clar ce calitate au concurentii si sa nu mai vorbim de moderatoare care numai moderatoare nu este.Nu este in stare sa tine discutiile sub control,una zice si alta iese din discutii.Nici macar intr-o zi nu a iesit emisiunea cum dorea mirela.Totul este dat peste cap,nu merita sa mai pierdem timpul cu aceasta emisiune care a ascazut mult sub cea transmisa de kanal d.Ce mai Gabi era o moderatoare foarte buna.Nu va faceti griji d-na Gina deoarece toate magariile pina la urma vor iesi la iveala si o sa regrete cei de la acest caca show, care l-au lasat pe Alexandru sa traseze firul rosu al emisiunii din 19 noiembrie.Numai bine d-na Gina

  3. 8
    racheta Says:

    Este cel mai bun lucru care s-a intimplat de la inceputul acestei competitii,deacum,pot sa ma uit si eu la emisiuni fara sa vad fata aia de bufnita si mecla aia de retard ,au fost cei mai falsi si cei mai penibili concurenti din istoria acestui sow,drum bun in viata..si cale batuta…

  4. 7
    Gina Says:

    este prost crescut

  5. 6
    ana Says:

    Era clar , pana la urma s-a dat de gol; s-a indreptat spre Andreea pt ca era NS. Andreiei nu i-a placut niciodata si nu-i place dar l-a lasat sa-si dea arama pe fata. Bravo Andreea!

  6. 5
    merri Says:

    Andreea vroia cuplu cu Victor sa nu fie eliminata sa castige banii.

  7. 4
    merri Says:

    Ma bucur ca oamenii au inteles care vine pentru bani si care pentru casatorie. Foarte bine ca a fost eliminat , 90% din casa sunt ca el.

  8. 3
    ema Says:

    Ma bucur ca ati iesit si ati scapat de cuibul de viespi,au ramas”vipurile”care numai corecti si cinstiti nu sunt…sigur are sa fie mult mai bine acasa iar Victor sa nu iti faci sperante la Andreea,ea este pentru proba de angajare la Antene !…nu pentru casatorie s-au cuplu…

  9. 2
    alexandru Says:

    REGRET NESPUS, DAR E MAI BINE- NU A FOST MEDIUL D-VOASTRA. PREA MULT TATISM, BIRFA SI PROASTA EDUCATIE. MIRELA UN MODERATOR JALNIC MEREU SA RETRAS CIND ATI FOST BALACARITA MAI ALES DE JENANTUL CATALIN SI PATETICUL ALEXANDRU. VA DORESC TOT BINELE DIN LUME. ABSENTA VOASTRA VA SCADEA NIVELUL DE BUN SIMT SI ELEGANTA.

  10. 1
    casty Says:

    uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free