Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii (19.11.2011)


Alexandra-mireasa-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-19-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 19 noiembrie 2011, au avut loc rasturnari de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Mireasa Saptamanii.

Cea care a fost cel mai votata de catre cei de acasa si clasata pe locul I a fost Alexandra, care a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 19,7% din voturi.

Alexandra i-a nominalizat pe Adrian si Marius, care ulterior au fost salvati de la eliminare.

De ce credeti ca Alexandra a fost votata atat de mult?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii (19.11.2011)”

  1. 8
    camelia ichim Says:

    esti o scumpa.nu te potrivesti cu nimeni din casa.

  2. 7
    delia Says:

    Ma bucur chiar merita sa fie mireasa saptamanii. e cea mai frumoasa desteapta si cu bun simt si e sincera!cu Ionut cred ar fi super.

  3. 6
    racheta Says:

    Pana sa se desparta de retard,credeam ca joaca teatru ,credeam ca se face ca nu vede ca sa ajunga la premiu,a demonstrat ca este sincera,s-a trezit tirziu dar mai bine mai tz decit niciodata,Bravo Alexandra!!!

  4. 5
    Mariana Says:

    Alexandra a fost votata si a iesit mireasa saptamanii,datorita deciziei pe care a luat-o in privinta cuplului pe care il avea cu Victor si felul cum a fost criticata pe nedrept de d-na Gina si mai mult pentru faptul ca i-a demonstrat lui Victor ca el a venit pentru bani,el ii spunea ca o iubeste foarte mult,iar dupa despartire el i-a facut curte Andreei.

  5. 4
    Lucille Says:

    Alexandra merita acest titlu !! .. E o finuta si o delicata, care stie ce vrea, o combinatie de bun simt si inteligenta!! Bravo! Oare catre cine isi va indrepta atentia??

  6. 3
    Tilda Says:

    Mia placut de ea ,e inteligenta,hotarita,frumoasa,finuta singura defect era Victoras care a tras in jos si pe ea si pe dna Gina.Bine ca (cam tirziu)a scapat de el.Si dna Gina merita mai mult ca persoana dar fiul pe care nu poate tina in friu va fi o piedica tot timpul.Eu sunt sigura ca va ramane pe capul dinsei toata viata.

  7. 2
    merri Says:

    Nu cred in vorbele ei este pe interes. Ionut un alt fals o sa ii tina companie.

  8. 1
    ema Says:

    Nu meriti titlul , eu cred ca o sa ramai de mana cu Sanda si Irina…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free