Victor si doamna Gina au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu


doamna-gina-si-victor-eliminati-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-19-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 19 noiembrie 2011, fetele au facut nominalizari de baieti. Acestea au fost nevoite sa voteze spre eliminare cate doi baieti.

Baietii propusi au fost Adrian (care a fost propus de catre toate fetele), Marius (care a fost votat de catre Edina, Alexandra, Diana si Andreea) si Victor (care a primit trei voturi din partea: Sandei, Irinei si Danielei).

Adrian a fost singurul dintre cei trei care a fost protejat, datorita faptului ca mama sa, doamna Marioara, a iesit pe locul al doilea, in randul clasamentului Mamei Saptamanii.

Marius a fost protejat de catre cei de acasa, fiind votat intr-un procent de 39,5%.

Victor nu a primit nicio protectie, astfel el impreuna cu mama sa, doamna Gina, au fost nevoiti sa paraseasca acest reality-show matrimonial, spre fericirea multora care si-au dorit cu ardoare acest lucru.

Inainte de a parasi competitia Victor a declarat ca si-ar fi gasit jumatatea in persoana Andreei, careia i-a transmis ca o asteapta afara.

Ce parere aveti de plecarea lui Victor si a doamnei Gina din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Victor si doamna Gina au fost eliminati din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    masenka Says:

    Victor, regret, nu te-am putut suporta.Am inceput sa ma uit la emisiune mai febril abia dupa iesirea ta.Eu iti doresc sa ai experiente de viata cu impact, care sa te marcheze si cumva cumva sa te maturizezi si tu.Am impresia ca nu ti-a lipsit nimic pana acum si de aceea la nivel cognitiv esti in prag de repetentie…Mama ta mi-a lasat o impresie frumoasa.Dar, mai ca toate mamele, posibil sa te fi protejat prea mult.Iti doresc ca peste timp, sa ai motive sa zambesti la gandul acestei emisiuni.Asta cu o conditie:sa accepti ca esti varza acum.

  2. 15
    roxana Says:

    ce penibil e victor!!!e praf….vine cu rahaturi,copilarii…din conversatia aceea am realizat doar cat de imatur este victor…asta este parerea mea.

  3. 14
    merri Says:

    Ce naiba de student este ca nu stie sa lege doua cuvinte . Fraierul crede in actrita de Andreea care vrea doar voturile lor de afara sa ajunga in marea finala si atat . Ce mai fete la editia asta ……

  4. 13
    andrada Says:

    Am spup ca nu ma mai uit,dar cind am vazut ca d-na Gina si Victor sunt la tv,m-am uitat si mi-a parut bine de factul ca Andreea il place.victor este un baiat tinar student nu se poate compara cu Alexandru care nu are decit scoala vietii,iar dupa ce d-na Gina i-a spus ca ar fi intrat in posesia unor marturii despre el a lasat-o mai moale.Nu stiu de ce il acuza pe Victor pentru ca a-ti vazut ei ce imaturi erau cind ii cintau l lui Victor ca va pleca.oare cei de la antena s-au luat dupa ei ? Chiar nu sunt in stare sa regizeze singuri emisiunea?Intre un om la inceputul vietii, care poate deveni un om serios si cei “serioai ” care se manifesta ca Alexandru si Catalin, il prefer pe Victor.Bravo Andreea,mie mi-a placut de tine chiar de la intrarea in casa .Esti o fata care te faci remarcata,nu degeaba te-au dorit atitia in casa.M-as bucura sa afl;u mai multe vesti despre Victor si Andreea si la plecarea din casa a Andreei.D-na Gina sunteti o adevarata doamna.

  5. 12
    delia Says:

    Foarte bine ca au plecat! iar el cu Andreea nu simte nimic e doar de frica sa nu plece dar a plecat mai repede decat credea :) )) !!!SPER SA NU FACA GRESALA SA IL BAGE IAR IN CASA…. vrajeala cu Andreea ca face un cuplu….NU NE INTERESEAZA VICTOR SA PLECE LA EL ACASA SI SA VINA MAI RARUT CA-I MAI DRAGUT!d-na Gina mi-a placut dar tot timpul ii i-a apararea chiar daca zice ca nu… el a fost provocat si tot asa si cu Alexandra atatea au spus dar ea a stiut da raspunda si sa dea probe din faptele lui! !!Alexandra cu Ionut ar castiga cred sunt frumosi.

  6. 11
    cristi Says:

    “Mare” caracter mai are Victor asta. Este putin spus ca e imatur, pur si simplu este prost gramada ce sa ne mai ascundem dupa deget. Nu are nici o noima ce vorbeste el,chiar nu am cuvinte. Totusi pacat de mama lui dar stia foarte bine ce are acasa asa ca nu trebuia sa se implice in asa ceva.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free