Doamna Maria, pentru a doua oara consecutiv Mama Saptamanii (19.11.2011)


maria-mama-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-19-11-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 19 noiembrie 2011, doamna Maria a iesit pentru a doua oara consecutiv Mama Saptamanii cu un procent de 27,1% din voturile celor de acasa.

Pe locul al doilea printre preferatele publicului s-a situat doamna Marioara, care a acumulat 23,5% din voturi si a avut ocazia prin titlul obtinut sa-l salveze pe Adrian de la eliminare.

Pana in prezent, doamna Maria a acumulat 20.000 lei, iar doamna Marioara tot 20.000 lei.

Ce parere aveti de clasamentul de aceasta saptamana in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Doamna Maria, pentru a doua oara consecutiv Mama Saptamanii (19.11.2011)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Kim Says:

    Oare cine sa o voteze pe aceasta “doamna” ??? E clar ca voturile sunt aranjate…
    Oare poate cineva sa aprecieze o mincinoasa si intriganta… de joasa factura ? Este jenanta… ca si emisiunea care o promoveaza…
    Mai e vreo indoiala cu cine seamana acest individ Catalin… un prost crescut? Un obraznic…. lipsit de scrupule… Oare este vreo fata care sa aprecieze ceva la el… ? Ar vrea cineva sa se marite cu unul ca el ?
    Problema e ca Antena 1 ii promoveaza… pe el si “doamna” de maica-sa…
    RUSINE ANTENA 1…

  2. 9
    merri Says:

    Catalin nu a venit sa se casatoreasca. Nu trebuie votati .

  3. 8
    andrada Says:

    Eu nu cred ca d-na Maria,este cel mai mult votata,este o facatura,nu exista nici un motiv sa fie mama saptaminii.D-na Gina era mult mai doamna si nu cred ca a fost votata pe ultimul loc.Daca este vorba despre bani,toti au venit la aceasta emisiune pentru bani.Nici unul nu a venit pentru altceva.Cred ca numai Andreea a venit pentru notorietate, dar pe planul doi.Imi pare rau ca unul ca Alexandru ,un badaran, face regulile in acest show .Eu am crezut ca cel putin scenariul acestei emisiuni il face producatorul si nu Alexandru.Sunt dezamagita de emisiune,fapt pentru care nu o sa ma mai uit.

  4. 7
    racheta Says:

    nu exista alta mama care merita voturile telespectatorilor,ma refer la cele care sint in acest moment in casa,este sincera deocamdata si in lipsa de altceva votati ,,maria,,!!!

  5. 6
    deea_akkce Says:

    Felicitari doamnei Maria….!

  6. 5
    Lucille Says:

    Cine o tot voteaza??? Nu merita!!! … E o certareata si are impresia ca fiu-su e buricul pamantului… si nu e deloc… e un intrigant si un nesimtit!! Nu o mai votati!!

  7. 4
    stefana Says:

    nu stiu cum de a iesit maria mama saptamanii pt ca se vede ca nici nu stie sa vb cum trbuie si il sustine pe fiul sau sa faca numai greseli iar gina a avut cele mai putine voturi desii i a a fost cea mai jignita mama din concurs

  8. 3
    Tilda Says:

    Nu merita acest titlu,dar daca totusi o are si va fi”votat” din nou sunt curioasa cui o sa dea banii ca parca asa e regulamentul facut(modificat?)ca 2 ori consecutiv poate primi dupa aceea trebuie sa ofera cuiva.E O FEMEIE REA,FARA CARTE,PROVOACA TENSIUNI,CEARTA DUPA CARE SE INTORCE LA 180 GRADE SI ZICE”a ,eu nu am cu nimeni nimic”.

  9. 2
    ema Says:

    Nu merita sa fie Mama saptamanii nici o mama,poate Mariana….Catalin a prins aripi dar este doar orbit de bani, certuri vor fi si mai multe ca inainte intre toti batranciosi….care nu au minte nici cat Victor de 20.

  10. 1
    merri Says:

    Este votata pentru fiul ei dar sa fim seriosi nu merita la cat scandal face Catalin in casa. imi place Catalin dar prea calca pe cadavre si trenuia penalizat .. Maria este o femeie rea .si pe interes.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free