SOC! Andreea si Victor formeaza un cuplu!


andreea-si-victor-cuplu-mireasa-pentru-fiul-meuLa doar o saptamana de la despartirea de Alexandra si la doar doua zile de la eliminarea sa din competitia Mireasa pentru fiul meu, Victor vine cu o veste soc: el si cu Andreea formeaza un cuplu.

Atat concurentii din casa, cat si telespectatorii de afara au ramas surprinsi de vestea pe care Andreea si cu Victor le-au pregatit-o in emisiunea de astazi, de la ora 14.00, cei doi declarand raspicat si tare ca sunt un cuplu.

Vestea lor i-a lasat un gust amar Alexandrei, care s-a simtit jignita de situatia creata, dar si de faptul ca atat Victor, cat si Andreea au ascuns atat de bine si atat de mult timp faptul ca se plac reciproc.

Andreea a raspuns prompt sentimentelor pe care Victor i le-a declarat chiar inainte de a parasi competitia si a recunoscut intr-un final ca baiatul de care era indragostita era chiar Victor. Pe acesta il mai cheama si Alexandru, de aceea s-au facut atatea speculatii in ceea ce priveste litera pe care Andreea o aratase fetelor si mamelor la momentul respectiv.

Ce parere aveti de cuplul nou format din Andreea si Victor? Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi pe mai departe, avand in vedere ca Andreea este inca in competitie, iar Victor a fost eliminat?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “SOC! Andreea si Victor formeaza un cuplu!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    lucy Says:

    din tot ce a fost pana acum in editia asta a concursului, plina de tupeu, obraznicii si ipocrizie……decizia Andreei si a lui Victor a fost ” socul” care a mai animat emisiunea. Este adevarat ca nu stiu cat de moral a fost ca ea sa fie indragostita de un baiat aflat in cuplu sau el sa-i declare ei iubire la doua zile dupa despartirea de Alexandra….dar vom trai si vom vedea. Chiar daca se iubesc…felul in care au procedat n-a fost de loc de bun simt.Cu siguranta ca Victor nu se ridica la pretentiile Andreei pe care ea le-a impartasit la inceputul concursului. Sunt curioasa care sunt adevaratele motive !!!!!!!!!!! oricum concursul si concurentii sunt de…” desene animate”…

  2. 11
    mihai Says:

    sunt doi dobitociiiii ati strica emisiunea

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free