SOC! Andreea si Victor formeaza un cuplu!


andreea-si-victor-cuplu-mireasa-pentru-fiul-meuLa doar o saptamana de la despartirea de Alexandra si la doar doua zile de la eliminarea sa din competitia Mireasa pentru fiul meu, Victor vine cu o veste soc: el si cu Andreea formeaza un cuplu.

Atat concurentii din casa, cat si telespectatorii de afara au ramas surprinsi de vestea pe care Andreea si cu Victor le-au pregatit-o in emisiunea de astazi, de la ora 14.00, cei doi declarand raspicat si tare ca sunt un cuplu.

Vestea lor i-a lasat un gust amar Alexandrei, care s-a simtit jignita de situatia creata, dar si de faptul ca atat Victor, cat si Andreea au ascuns atat de bine si atat de mult timp faptul ca se plac reciproc.

Andreea a raspuns prompt sentimentelor pe care Victor i le-a declarat chiar inainte de a parasi competitia si a recunoscut intr-un final ca baiatul de care era indragostita era chiar Victor. Pe acesta il mai cheama si Alexandru, de aceea s-au facut atatea speculatii in ceea ce priveste litera pe care Andreea o aratase fetelor si mamelor la momentul respectiv.

Ce parere aveti de cuplul nou format din Andreea si Victor? Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi pe mai departe, avand in vedere ca Andreea este inca in competitie, iar Victor a fost eliminat?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “SOC! Andreea si Victor formeaza un cuplu!”

  1. 1
    andrada Says:

    Foarte bine,daca se plac pot incerca sa se cunoasca si pot declara si ca formeaza un cuplu.Nu ar fi cu nimic mai prejos decit celelalte cupluri din casa.S-au bucurat Catalin si Alexandru,dar au ramas cu gura cascata de dezvaluirea celor doi.Alexandra nu l-a iubit pe Victor,daca il iubea nu-l parasea.Am,intiti-va de cuplul Ioan si Mihaela din editia trecuta.problema ca pina zai Alexandra jubila ca s-a despartit de Victor dar azi cind a vazut ce intorsatura au luat lucrurile a inceput sa plinga si sa se isterizeze.Bravo noului cuplu Andreea Victor.

  2. 2
    mara Says:

    eu zic ca se potrivesc,acuma sper sa reziste relatia lor,mi se pare un cuplu perfect amandoi sunt frumosi,alexandra a pierdut din pacate fiindca nu a stiut sa aprecieze ce are langa ea

  3. 3
    mura Says:

    cuplul Ioan&Mihaela nu suporta comparatie , la ei a fost si este o dragoste curata , iar cuplul andreea&victor = cuplu de afaceri, chiar nimeni nu vede jocul andreei , iar victor v-a pica de fazan si de data asta, dar poate vine tata marinarul si ii corecteaza pe amindoi ( copil si mama)

  4. 4
    merri Says:

    Nu cred in cuplul lor totul este pe interes : Victor de afara o sustine pe Andreea o voteaza ajunge in finala ia o parte din premiu si o sa ii dea si lui este o afacere nu este vorba de iubire la Andreea si o alta varianta a crezut ca daca spun ca sunt un cuplu Victor o intre iarasi in casa . Cand sa anuntat ca va pleca sa vazut uimirea pe fata lui Victor pur si simplu a invinetit. Stai linistit Victor ca o sa te urmeze si Andreea daca nu esti fraier si bagi bani in sustinerea ei. Gina cred ca se trezeste.

  5. 5
    Tilda Says:

    Sunt falsi,mi se face greata cind vad pe acesti smecheri de 2 bani.Sper sa iasa actrita Andreea ,sa joaca mai departe afara “love,love” cu alesul ei.Ce bine ar fi sa nu mai vine(sa nu fie chemati,presupun ca nu e dapa ei ca vin sau nu)in emisiuni sa creeze tensiuni,cearta,conflicte,sa mai lasa sa linisteasca aerul.De dna Gina nu m-am gandit ca intra in jocul aceasta josnic,dar…poate ca chear dinsa scrie scenariile…mai stii?

  6. 6
    delta Says:

    sacul si petecul

  7. 7
    COSTY Says:

    bai fratilor mai lasati-ma cu cuplul ioan-mihaela-la fel o sa se intimple cu toti-totii sunt pe interes dar care……….pina a pune mina pe banii-trece timp muuuuuuuuuult timp-vreo 100 ani-chiar nu ati priceput nimic din atitea serii nora pentru mama-curios! chiar nu ati prins ideeea.uf!

  8. 8
    Maria Says:

    Foarte bine. Din punct de vedere al nivelului cultural si social, ei sunt singurii care se potrivesc cu siguranta. Ma mir ca s-au descoperit atat de tarziu. Dar asa stau lucrurile intr-un asemenea “show matrimonial”, cand oamenii se judeca numai dupa aspect, fara sa aiba habar de provenienta si radacinile celullalt. M-as bucura sa aflu ca Andreea si Victor vor ramane impreuna, macar pentru o vreme. Andreea poate contribui la evolutia lui Victor, iar el ii poate oferi veselie si diversitate in existenta. Se pot completa bine. Salutari cu drag d-nei Gina, singura DOAMNA adevarata din emisiune!

  9. 9
    doinitza Says:

    custy tu esti cel de la npm.

  10. 10
    merri Says:

    Strategiile Andreei: 1. Victima , Orgoliu ” Eu am cerut sa ies afara nu ma eliminat nimeni” sunt cea mai tare. Victor sa creada minciunile ei si sa voteze de afara va ea sa ramana in casa. Edina la fel dar Dragos nu vrea el vrea casatorie, Cel mai reusit cuplu de falsi este Irina si Alex. . Ionut isi doreste un cuplu fals tot pentru bani. Cele trei ” gratii” Sanda , Alexandra si irina sa ramana prietene pe vecie daca asta vor sa se duca acasa.

  11. 11
    mihai Says:

    sunt doi dobitociiiii ati strica emisiunea

  12. 12
    lucy Says:

    din tot ce a fost pana acum in editia asta a concursului, plina de tupeu, obraznicii si ipocrizie……decizia Andreei si a lui Victor a fost ” socul” care a mai animat emisiunea. Este adevarat ca nu stiu cat de moral a fost ca ea sa fie indragostita de un baiat aflat in cuplu sau el sa-i declare ei iubire la doua zile dupa despartirea de Alexandra….dar vom trai si vom vedea. Chiar daca se iubesc…felul in care au procedat n-a fost de loc de bun simt.Cu siguranta ca Victor nu se ridica la pretentiile Andreei pe care ea le-a impartasit la inceputul concursului. Sunt curioasa care sunt adevaratele motive !!!!!!!!!!! oricum concursul si concurentii sunt de…” desene animate”…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free