Elena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


elena-eliminata-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-12-11-2011Conform zicalei “Unde dai si unde crapa”, la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 12 noiembrie 2011, Elena a parasit competitia, desi mamele le-au nominalizat pentru eliminare pe Andreea (care a primit un vot din partea doamnei Maria) si Daniela (care a primit patru voturi din partea restul mamelor).

Potrivit regulamentului, daca cei nominalizati se afla printre protejati, atunci cei care sunt clasati in acel moment pe ultimul loc in voturi sunt pasibili de eliminare. Asa s-a intamplat si in cazul Elenei, care s-a situat pe ultimul loc, cu 2,9% din voturi, in randul preferintelor publicului si a fost eliminata, deoarece fetele nominalizate de catre mame, si anume Andreea si Daniela, au fost protejate.

Elena nu si-a dorit sa paraseasca acest reality-show matrimonial, mai ales ca nu si-a atins scopul, si anume acela de a-si gasi jumatatea…cu toate astea ea si-a luat adio de la competitie cu lacrimi in ochi, sperand sa-si gaseasca jumatatea in afara casei.

Ce parere aveti de plecare Elenei din competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Elena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    mira Says:

    Daniela a iesit pe locul 2 pentru ca lumea care o place a votat-o in nr. mare ca ea sa nu iasa din concurs. De aceea voturile de peste saptamana nu au coincis cu cele de la finala. La fel s-a intamplat si cu Sanda atunci cand a fost propusa pt. eliminare. Oricum ma bucur f. mult ca Elena a iesit din concurs si nu Daniela. Daca iesea Daniela nici nu ma mai uitam la emisiune , pentru ca nu mai suport rautatea si nesimtirea celorlalte fete. Ce le-a facut Daniela de se poarta asa? Ea trecea prin momente foarte dificile si ele chicoteau si hlizeau care mai de care. La fel cum mamele o marginalizeaza pe d-na Marioara , tot asa fetele o marginalizeaza pe Daniela. pentru ca e altfel decat ele.

  2. 9
    ioana_231 Says:

    Minciuni si numai minciuni sosite din partea lui sarah R…sti ceva mai fata las-o mai moale…
    Am prieteni care mi-au spus ca au votat-o pe Daniela …si nu cred ca te intereseaza pe tn!Asa ca d-aia nu are ursu’ coada!
    Daniela este cea mai buna si sincera de acolo si o sa te convingi….o sa fie chiar si nora saptamanii!O iubim cu totii!
    Cred ca ar fi mai bine ca tu mai fata (sarah R) sa te duci la pescuit de baieti!
    Succes Daniela!

  3. 8
    mirell Says:

    intradevar nu elena trebuia sa plece ci daniela,dar cum astea sunt regulile….edina este o papusa rasfatata,sanda o vulpita,iar irina un copil cat despre alexandra doar cuvinte de lauda;despre baieti tare dragut dragos si imi place cum gandeste ,alexandru nu stie inca ce vrea,iar ionut sa se trezeasca

  4. 7
    mihaela_fdx Says:

    Daniela este o fata de nota 2.000…..!~Cei care mint cu nerusinare o sa ii bata Dumnezeu in cap!

  5. 6
    mirell Says:

    dupa parerea mea diana da prea mult din gura si baietii nu suporta asa ceva,nu si da seama ca asa nu se face o relatie,andreea vrea doar sa fie prima din casa,dar caracterul ei lasa de dorit….adrian nu o sa gaseasca acolo femeia visurilor sale,iar catalin e dus…vb mult si prost

  6. 5
    ema Says:

    Ce nu credeam eu ca Andreea ,este vota asa mult de public,dar ce nu cred acum ca Daniela a fost votata!!!!!!…ma uimiti domnilor din staff cu minciunile voastre….de asa persoana aveti nevoie cu probleme la mansarda???

  7. 4
    sarah R Says:

    MANIPULARE ORDINARA!!!!!! staful acestei emisiuni isi BATE JOC de toata lumea…atat de concurenti cat si de telespectatori…pe toate site-uriel pe locul 1 cu cca 29% era Irina, apoi Sanda cu cca 24% si a 3 Andreea cu cca 16% voturi…Daniela avea doar 6% din voturi!!!!!
    Mama saptamanii a fost intradevar Maria urmata de Marioara. Dea semenea se stia ca Elena cu cca 2% voturi era pe ultimul loc!!! Pe Daniela au favorizat-o pentru ca le face materiale….oricum daniela este un caracter de femeie pe care nu ti-o poti dorii in preajma ta , de prietenie cu ea nici nu poate fii vorba, nici ca barbat nici ca femeie!!!Daniela are un caracter URAT!!!! pentru aceasta MANIPULARA ORDINARA nu are Antena1 nici o vina…postul TV a preluat emisiunea cu staf cu tot de la KanalD!!! Staful trebuie schimbat poate asa isi schimba si naravul!!! SA LE FIE RUSINE!!! isi bat joc de noi , de toata lumea!!!

  8. 3
    ALINA Says:

    A iesit pentru ca asa au dorit cei de la Antena 1. Andreea trebuia sa plece

  9. 2
    Gigel Says:

    Vor in casa ca este totul gratis,MASA; CASA si DISTRACTIE si multe din ele nu au acasa la ele conditiile de aici si in plus sa se afirme ex.Andreea care la momentul adevarului a ramas si fara glas,totusi voturile sint schimbate ca in realitate ea era pe locul 3 si nu 1.Elena a dat cu bita in balta chiar in seara eliminarii sa trezit si ea sa critice pe Daniela. In casa nu au ce cauta Diana Andreia.

  10. 1
    racheta Says:

    Foarte bine…nu inteleg de ce isi dorea atit de mult sa ramina in casa cind si afara sint destui baieti ,in casa nu a placut-o nici un baiat…ar fi facut cuplu cu oricare numai sa aibe si ea cuplu…

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free