Dansul provocator al Edinei, supararea Irinei


dansul-lasciv-al-Edinei-mireasa-pentru-fiul-meuLa petrecerea data de Sfintii Mihail si Gavriil, Edina si-a etalat talentul la dans, iar atitudinea ei a deranjat pe majoritatea fetelor din concurs.

Desi se afla intr-un cuplu cu Dragos, Edina nu s-a dat la o parte de la un dans lasciv si foarte provocator alaturi de Alexandru, care la fel de bine se afla si el intr-o relatie cu Irina.

Daca initial Alexandru nu a considerat un lucru rau dansul cu Edina, pe Irina insa au deranjat-o foarte mult gesturile si tupeul de care a dat dovada Edina. Dansul provocator l-a deranjat in aceeasi masura si pe Dragos.

Fiind o fire geloasa, Irina a izbucnit in plans in urma gestului Edinei fata de Alexandru.

Credeti ca supararea Irinei a fost fondata?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Dansul provocator al Edinei, supararea Irinei”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    stefana Says:

    irina a fost geloasa pt ca edina a dansat cu alexandru si i a fost un pic de frica sa nu il ea edina dar irina cum a dansat cu victor de ce nu zice nimeni toate zic de edina dar ea cum s-a urcat pe victor atunci nu mai era k alexandru

  2. 15
    mihaela Says:

    vai simt ca mor pe bune ,cand il vad pe catelusil de dragos nu am vazut un asa barbat in viata mea sa se lase manipulat in halul asta acum il vrea acum nu EDINO ESTI FALSA IPOCRITA SI NESIMTITA SA-TI FIE RUSINE TE JOCI CU SENTIMENTELE DAR NU O SA-TI AJUTE DUMNEZEU PTR CA STIAI CA SANDA IL ADORA SI CAND TEAI DUS IN CASA TEAI COMPORTAT CA O …..AI SARIT DIRECT PE EL ASTA SII ESTI DUPA DANSUL DE SF SARBATORI MIHAIL SA VAZUT ESTI O MARE …………………BRAVO TIAI ALES UN CATELUS

  3. 14
    mihaela Says:

    vai simt ca mor pe bune ,cand il vad pe catelusil de dragos nu am vazut un asa barbat in viata mea sa se lase manipulat in halul asta acum il vrea acum nu EDINO ESTI FALSA IPOCRITA SI NESIMTITA SA-TI FIE RUSINE TE JOCI CU SENTIMENTELE DAR NU O SA-TI AJUTE DUMNEZEU PTR CA STIAI CA SANDA IL ADORA SI CAND TEAI DUS IN CASA TEAI COMPORTAT CA O C*RVA AI SARIT DIRECT PE EL ASTA SII ESTI DUPA DANSUL DE SF SARBATORI MIHAIL SA VAZUT ESTI O MARE PAN*RAMA…………BRAVO TIAI ALES UN CATELUS

  4. 13
    merri Says:

    Edina nu este pentru Dragos si se comporta ciudat acum vesela acum trista. Irina este o ironica si rautacioasa ca si Alexandru.

  5. 12
    coco Says:

    Nu sunt fan Dragos dar este de admirat ca stie sa puna punct,Aceasta Edina nu va fi niciodata ce ii trebuie lui Dragos,el vrea o femeie serioasa de casa sa-i fie fidela sa o duca acasa la el la tara sa-i faca copii iar el sa plece in lume sa munceasca si sa fie sigur de ea ,ori Edina este departe de asa ceva,si nici una din cele din casa nu are calitati de nevasta pentru un singur barbat,pacat baietii-unii-promit mai mult -de data asta chiar meritau altceva.

  6. 11
    coco Says:

    nu cred ca Irina a procedat bine ca a fost deranjata de dansul Edinei..ia a uitat cum a dansat in bratele lui Victor…. aceasi situatie… mai ..mai ..
    si pana la urma toti au dansat asa

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free