Elena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


elena-eliminata-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-12-11-2011Conform zicalei “Unde dai si unde crapa”, la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 12 noiembrie 2011, Elena a parasit competitia, desi mamele le-au nominalizat pentru eliminare pe Andreea (care a primit un vot din partea doamnei Maria) si Daniela (care a primit patru voturi din partea restul mamelor).

Potrivit regulamentului, daca cei nominalizati se afla printre protejati, atunci cei care sunt clasati in acel moment pe ultimul loc in voturi sunt pasibili de eliminare. Asa s-a intamplat si in cazul Elenei, care s-a situat pe ultimul loc, cu 2,9% din voturi, in randul preferintelor publicului si a fost eliminata, deoarece fetele nominalizate de catre mame, si anume Andreea si Daniela, au fost protejate.

Elena nu si-a dorit sa paraseasca acest reality-show matrimonial, mai ales ca nu si-a atins scopul, si anume acela de a-si gasi jumatatea…cu toate astea ea si-a luat adio de la competitie cu lacrimi in ochi, sperand sa-si gaseasca jumatatea in afara casei.

Ce parere aveti de plecare Elenei din competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Elena a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    merri Says:

    O fata nepregatita care a pierdut cazarea gratuita din casa NPM si ar trebui pe fiecare sambata sa fie eliminari .

  2. 13
    daniela din c-ta Says:

    elena asta e o tolomaca , bate cimpi rau de tot , tot are impresia ca i s-a furat locul , ca i s-ar fi cuvenit cu mult mai mult decit a cistigat . Adrian ar vrea o femeie cam ca mama lui, diana si andreea se cred buricu pamintului , prostu nu e prost destul pina nu e si fudul , asa sunt astea douan. Vai capu lor de concurenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 12
    gabi Says:

    Aveti dreptate, voturile au fost inversate. Ordinea era Irina,Sanda, Andreea.

  4. 11
    doinitza Says:

    ai perfecta dreptate gigel.antenistii si cei din staful mpfm nu o vor da afara pe andreea si pe diana niciodata.aici dupa ce ca au cazarea si masa gratuita isi mai cumpara din buget tot ce vor (cosmetice, si multe altele) imi pare bine ca a iesit elena pentru ca sambata la finala s-a bagat si ea ca musca-n c…t in discutia cu daniela .daca tacea filozof ramanea.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free