Dansul provocator al Edinei, supararea Irinei


dansul-lasciv-al-Edinei-mireasa-pentru-fiul-meuLa petrecerea data de Sfintii Mihail si Gavriil, Edina si-a etalat talentul la dans, iar atitudinea ei a deranjat pe majoritatea fetelor din concurs.

Desi se afla intr-un cuplu cu Dragos, Edina nu s-a dat la o parte de la un dans lasciv si foarte provocator alaturi de Alexandru, care la fel de bine se afla si el intr-o relatie cu Irina.

Daca initial Alexandru nu a considerat un lucru rau dansul cu Edina, pe Irina insa au deranjat-o foarte mult gesturile si tupeul de care a dat dovada Edina. Dansul provocator l-a deranjat in aceeasi masura si pe Dragos.

Fiind o fire geloasa, Irina a izbucnit in plans in urma gestului Edinei fata de Alexandru.

Credeti ca supararea Irinei a fost fondata?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Dansul provocator al Edinei, supararea Irinei”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Si eu pe aici Says:

    Edina… sau pisica pe acoperisul fierbinte…
    Mai, nu stiu cum au fost selectati concurentii, dar cert este ca la capitolul fete i-a luat pe cei cu probleme.
    Nu vi se pare ciudata fetita asta, Edina?
    Cand amarata de Sanda si-a declarat public atractia fata de Dragos, a venit repede “pisicuta si l-a agatat cu gheruta”. Amintiti-va cand s-a dus in Casa baietilor si a tabarat pe Dragos.
    Nu vi se pare ca acest comportament il repeta acum?
    Cand amarata de Irina si-a gasit si ea fericirea, hop si “pisicuta” noastra care nu se poate abtine sa nu incite/excite mintea baietilor, in special a celor care au si cuplu. (probabil o incita aceste provocari)
    Fetita are probleme daca de fiecare data atenteaza la fructul oprit, cu care insa doar se joaca si apoi il arunca, caci nu este suficient de bun pentru ea, ca ea trebuie acceptata asa cum este si trebuie iubita si inteleasa…
    Mai sa fie!!! Cine accepta o asemnea fiinta langa el?
    O fi Dragost cam incult si agramat, dar are si el mandria lui de barbat.
    Am senzatia ca aceasta fetita se manifesta ca intr-un ritual, face gesturi repetitive, incearca sa pozeze in victima, dar este clar ca e ceva in neregula cu ea.
    Poate nu si-a revenit dupa pierderea suferita si face cu ceilalti acelasi ritual al “vaduvei triste”, care ramane cu sentimentele si iubirea neintelese, nemarturisite, rupte etc…, dar din cand in cand isi mai verifica senzualitatea si feminitatea ca sa nu se erodeze imaginea de sine. UUUU!!!
    Daca partea instinctuala ii provoca asa mari placeri, este clar ca ratiunea e undeva departe!

    E chiar interesanta emisiunea asta!

  2. 9
    luiza Says:

    dezgustator, dezgustator, rusineeeeeeeeeeeeeee Edina

  3. 8
    kopony Says:

    scuzati rusineeeeeeee irina babuta si nu te mai agita ca s-ar putea sa-ti cada placa din gura

  4. 7
    kopony Says:

    ce minciuna pe dragos nu la deranjat doar pe babuta de irina a deranjat-o exact ce a facut ea cu victor la ea a fost mai provocator ca victor era pe scaun si ea deasupra lui dadea din fund si erau mai apropiati cum erau edina si alexandru dar la ea nu a fost deranjant fiindca de in familie se permite fiind prietena alexandrei rusineeeeeeee alexandra si nu-ti fi frica ca nu e alexandru barbatul fatal sa moara fetele dupa el

  5. 6
    gabriela Says:

    edinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    o par*suta venita pt. afirmare !

  6. 5
    lorena Says:

    In Oradea se poarta astfel de petreceri deocheate si nu degeaba se spune ca pe oameni abia la distractie ii cunosti mai bine… Dansurile lascive ale Edinei lasa de dorit … Se vede ca i-au luat hormonii razna prin casa …

  7. 4
    mihaela_fdx Says:

    Sincer Edina…:))))gestul tau e prea iesit din comun si la propiu si la figurat!

  8. 3
    ana Says:

    nu a fost corect din partea edinei tinand cont de faptul ca la gluma facuta de irina catre dragos edina a zis ca irina e imatura ,aici ea a dat dovada de maturitate-?. eu nu le mai inteleg pe fetele astea , tinand cont de faptul ca erau la o distractie cu care nu se intalnesc prea des putea sa fie tolerat si din partea lui irina caci si ea doamne ce se mai cracea in bratele lui victor,dar ma rog edina cred ca trebuie tinuta departe de alcool(parerea mea)eu cred ca ea mai mult vroia sa ii faca necaz lui dragos dar ia iesit prost ca s-a facut ea de kako in fata telespectatorilor.

  9. 2
    Tilda Says:

    Alexandru din politete a luat vina asupra ei.Sa fim seriosi…daca Edina nu se scutura provocator nici Alexandru nu se culca in fata ei.Ma dezamagit Edina.Vedeti daca ni se arata materiale despre fiecare incet,incet o conoastem care cit valoreaza,cit poate ,cum gandeste.

  10. 1
    ALINA Says:

    Oricine se supara,eu cred ca lui Dragos nu ia picat bine dansul Edinei. Era normal sa fie suparata

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free