Mama Alexandrei este de acord cu relatia fiicei sale


Alexandra-si-mama-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-29-10-2011In urma comportamentului afisat in casa, Victor a facut-o pe Alexandra, in nenumarate randuri, sa fie rezervata asupra continuarii relatiei cu el.

Alexandra si-a exprimat de mai multe ori dorinta de a afla si sfatul mamei sale in ceea ce priveste cuplul pe care il formeaza cu Victor in competitia matrimoniala Mireasa pentru fiul meu. In urma acestei dorinte, mama si sora Alexandrei s-au aflat in platoul emisiunii la Finala Saptamanii din data de 29 octombrie 2011 pentru a o sustine si a-i da sfaturile necesare Alexandrei.

Mama acesteia s-a aratat a fi de acord cu relatia fiicei sale, declarand “Doresc ca fiica mea sa faca ce-i dicteaza inima.” Singura critica adusa lui Victor a fost ” trebuie sa fie mai barbat si s-o sustina pe fiica mea”.

Ce parere aveti de sfaturile pe care Alexandra le-a primit de la mama sa?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Mama Alexandrei este de acord cu relatia fiicei sale”

  1. 10
    silvia Says:

    alexandra se potriveste cu victor.si ar fii faorte bine sa le deie pace toti baieti lui victor .sa nul mai tachineze bafta lor

  2. 9
    sabrina Says:

    Alexandra e o mare materialista.Parca si ea are ceva cutremure la creier,nu vede,nu aude nimic.O tine intruna ca proasta ca ea il iubeste.Ce sa iubesti la pisorca de Victor.Nu vedeti cum ii tremura capul?Vai de viata lor.

  3. 8
    lorena Says:

    Din cate-am inteles Alexandra e materialista si nu tine cont de parerile celorlalti ! Asa ca da-i bataie si marita-te cu “averea Ginei” , ce sa faci intr-o lume unde primeaza banul ?! Mult succes !…….Dar parerea mea este ca te-ai fi potrivit de minune cu Adi si cred ca nu sunt singura care impartaseste aceasta opinie …

  4. 7
    coco Says:

    nu seamana cu Elena -Alin ,Elena era o fata desteapta -nu suporta comparatie si sincera nu perversa, ea nu a acceptat casatorie din interes si oricum, a realizat ajutata de mama ei o femeie-femeie si desi il iubea sincer pe Alin relatia nu a mai mers,aici nici nu incape alta explicatie;Alex.si familia ei sunt asa de saraci si cu duhul incat merge in virtutea energiei mai mai vor scapa de saracie,nu este cinsre deloc,dragoste nevoie, banul sa iasa

  5. 6
    Lili Says:

    Nu cred ca alexandra va deschide ochii asa cum a facut elena. diferenta dintre cele 2 este data de mamele lor si sfaturile primite de la ele. la familia alexandrei merge f. bine solutia mamei prazarului, anume, divortul si impartirea premiului…cel putin eu asa am vazut.

  6. 5
    mariana Says:

    Perechea Alexandra – Victor este la fel cu cea a Elenei cu Alin. Sfarsitul va fi la fel. Si Elena a stat si a rumegat , l-a cantarit pe toate fetele si la urma i-a dat cu praf de mers. Asta se va intampla si cu Visctor.

  7. 4
    ema Says:

    Foarte bine sa-l stapaniti sanatosi…eu ii aseman cu Ioan si Mihaela de la NPM5,de dat afara nu o sa-i dea ,unde mai gaseste o mama cu fiul sa intre in casa!!!

  8. 3
    coco Says:

    cine esti ana 11 probabil o ruda esti unica cu aceasta parere,da e bun pisaciosu ca s-a laudat ca are bani de asta este bun daca are bani ce-i mai trebuie sa i-a banii la fraieri si dece lucra la o benzinarie in eforie pe salariu pe economie mai pe nimic de bogat, dece nu spune ce datorii au nu da bine nu ,Alexandra ca si familia ei va lua o teapa cat gura sorasi stiti viata nu iarta pe nimeni.

  9. 2
    Tilda Says:

    Un spetacol de 2 bani ,erau instruiti de matusa Aura.Sunt in doliu dar asta nu l-a inpiedicat pe sora Alexandrei sa se cearta cu baietii ,avea o gura….Ce nu fac unii pentru bani?Acum victoras e mare ,tare,baiat bun,dar pina cind?Stati linistit …o saptamina si iar incepe show.Nici o problema ,Alexandra trece peste…o intelege…tine fffff.mult la el,si familia o sustine + daca e nevoie mai vine si familia Balan……..Victoras e fericit,Alexandra zimbeste mereu,totul e frumos.Le dorim multa sanatate,si speram sa iasa din competitie cit mai repede.

  10. 1
    ana11 Says:

    imi place de alexandra si ma-m bucurat ca ia dat un sfat mama ei. sa faca cuplu cu victor baftaaaaaaaaaaaaaaaa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free