Adrian, criticat dur de tatal sau


adrian-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-29-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data 29 octombrie 2011, tatal lui Adrian a dorit sa vina in platoul emisiunii pentru a le fi alaturi atat fiului sau, cat si sotiei aflati in acest moment in competitie si pentru a le da sfaturi pe mai departe.

Tatal lui Adrian s-a aratat foarte revoltat asupra comportamentului pe care fiul sau l-a afisat in concurs si a incercat sa-i dea mai multe sfaturi printre care sa lase atitudinea si strategia proasta pe care o are si sa le spuna fetelor pe cine alege dintre ele.

Totodata lui Adrian i s-a atras atentia asupra faptului ca jigneste prea mult fetele, motiv pentru care acesta a primit si un cadou din partea tatalui sau “Codul bunelor maniere”.

Adrian a fost sfatuit sa-si indrepte atentia catre Andreea si mai putin catre Alexandra sau Diana.

Pe langa criticile aduse fiului sau, tatal lui Adrian a tinut sa-i atraga atentia si sotiei sale cu privire la comportamentul si atitudinea ei din concurs.

Credeti ca Adrian va urma sfaturile tatalui sau?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Adrian, criticat dur de tatal sau”

  1. 5
    onutza Says:

    Adrian e cel mai frumos din concursul asta si cel mai matur. Iar de mama lui sa nu mai zic, e cea mai adevarata dintre toate mamele. De cate ori vorbeste imi vine sa plang, imi aminteste de blandetea bunicii mele de la tara cu care ne vorbea mie si verisorilor mei, iar cand faceam prostioare ne dojenea.
    Bunica mea nu mai este, insa o regasesc in d-na Marioara de cate ori o vad la televizor.
    Si eu am fost casatorita si nu pot decat sa spun ca unele lucruri nu depind decat de noi daca merg sau nu, it’s fate and fate will never forgive or forget.
    Sunt recasatorita acum si sunt mai fericita decat niciodata, locuiesc in USA cu sotul meu, avem afacerea noastra si totul merge f bine. Deci oamenii care divorteaza nu trebuie sa dispere sau sa fie catalogati de cei din juri ca si-au ratat viata. NU. Viata mea a inceput dupa ca am divorta de primul sot, norii de pe cer s-au luat pt mine. Asa ca Adrian, nu dispera, ce e al tau e pus deoparte.
    Diana, in obraznicia pe care o are ea, l-a catalogat pe Adrian de la inceput ca fiind ca si cumnatul sau. Mie chiar mi se pare Adrian ca este genul de om cu care ai ce sa vorbesti, si se poate lua decizii impreuna cu el, nu este asupritor deloc. Iar pt faptul ca a esuat la o casnicie, asta il face mai aspru putin in alegerile pe care le va face pe viitor. La fel am fost si eu. Bravo Adriane!!! Nu te multumi cu orice, pana nu simte el ca respectiva este EXACT asa cum doreste el, nici sa nu faca pasul. La fel am facut si eu si multumesc lui D-zeu acum.

  2. 4
    Lucille Says:

    Da, si eu sunt de acord cu Mariana .. Adrian ar putea forma cu Andreea cel mai frumos cuplu si cu sanse de a castiga finala mare.. detasat…

  3. 3
    lorena Says:

    Chiar ca e cel mai simtit baiat din concurs , nu-l inteleg pe tatal sau de ce trebuie sa-i faca educatie in public …….. sigur ca daca orice persoana e atacata are dreptul sa riposteze !

  4. 2
    florina Says:

    Adrian esti cel mai ok baiat din concurs si asta pentru ca ai primit o educatie buna.Asculta sfaturile tatalui tau si nu te mai baga in conflicte cu ceilalti baieti si indreaptati atentia catre singura fata din concurs care cred ca te merita si anume Andeea.

  5. 1
    mariana Says:

    Tatal lui Adrian nu l-a criticat pe fiul sau i-a dat doar un sfat prietenesc ca de la barbat la barbat asa cum sunt cei doi. Daca ar deschide putin ochii Adrian ar vedea ca si Andreea i-l place si ar face cel mai frumos cuplu in acest concurs.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free