Sanda propune ca Victor si Alexandra sa iasa din concurs


sanda-mireasa-pentru-fiul-meu-28.10-2011Sanda s-a gandit sa-i dea un sfat doamnei Ginei. Aceasta i-a propus ca Victor  si Alexandra sa plece din competitie si sa nu se casatoreasca aici, fiind de parere ca ar trebui sa se cunoasca mai bine afara.

Intentia Sandei nu a fost agreata de catre doamna Gina, care s-a aratat foarte deranjata de sfaturile concurentei.

Sunteti de acord cu propunerea Sandei?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Sanda propune ca Victor si Alexandra sa iasa din concurs”

  1. 9
    onutza Says:

    @sabrina: eu cred ca Diana nu este egal cu Valentina, pt ca Valentina daca avea ceva de zis o zicea inteligent , pe cand Diana vorbeste cu rost sau fara rost. Se vede deja si pe fatza lui Ionut ca-l enerveaza si pe el atitudinea ei.
    Ba da e enervanta rau de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shut the hell up Diana, uita-te la tine si apoi mai comenteaza de altii daca fac rau sau bine.
    Cat despre Sanda, nu mi-a placut inainte, insa acum prin caracterul si personalitatea frumoasa pe care le are m-a facut sa o indragesc. Chiar imi place Sanda si o votez.
    Marioara e favorita mea, o femeie simpla, de la tara, care nu stie ce e sa inseli, sa vorbesti urat sau sa arunci cu noroi in oameni. Ma bucura sa vad ca astfel de oameni mai exista, si cel mai mult ma bucura faptul ca cei care voteaza vad si recunosc asta, fapt pt care ea a iesit a doua oara mama saptamanii.
    Adrian este favoritul meu, chiar daca a fost atat de mult criticat din toate partile (totul pornind de la Gina, mama lui Victoras). Mai bine mi-as trai viata cu unul ca Adrian decat cu necizelatul si imaturul de Victoras. Este matur, stie ce vrea de la viata si e frumusel rau :) )

  2. 8
    sabrina Says:

    Sunt si eu de parere ca d-na Gina si Victor sa paraseasca concursul.Referritor la d-na Marioara este o adevarata doamna.Niciodata nu ridica tonul ca tata de Gabriela si Gina.Diana e jalnica.Sa plece si ea ca ne-a tocat nervii ca Valentina la editia anterioara, nu mai vrem o alta.Diana egal Valentina.

  3. 7
    Mary Says:

    Sada sa-si vada de treaba ei , nu vreau sa jicnesc dar sa se uite in oglinda si apoi sa aiba pretentii si sa-si dea cu parerea. Cat priveste cuplul Victor – Alexandra , nu cred ca va dura mult relatia lor, sunt complet diferiti si nepotriviti . Victor este un rasfatat , nu respecta pe nimeni, nu asculta de nimeni , acesta este rezultatul proastei educatii primite de la parinti , deci n-are 7 ani de-acasa .

  4. 6
    DONDERA ELENA Says:

    doresc s[ r[m[n[ in casa ,catalin pentru c[ este un concurent ,care merit[ s[ mearga mai departe ,sa i se dea ocazia posibilitatea sa cunoasca si el o fata in casa,ca sa faca cuplu cu ea,este un baiat destept,frumos ;i un baiat cu prea mare bun simt in comparatie cu ceilalti concurenti care sunt de un tupeu cras ,;i mai au tupeu cras de a nu recunoste greselile f[cute,.catalin te rog fi tare si multa bafta,succes.

  5. 5
    mariana Says:

    da Sanda i-a recomandat d-nei Gina , ca cei doi respectiv Victor si Alexandra sa nu se casatoreasca in concurs ca apoi sa regrete. D-na Gina a fost deranjata pentru ca se vede ca ea si fiul ei au intrat pentru bani. Vedeti ca pana si d-na Marioara o femeie simpla i-i face observatie lui Adrian si nu-i i-a apararea , iar d-na Gina care se considera o mare doamna cauta tapi ispasitori si gaseste alti vinovati pentru comportamentul lui Victor , cand realitatea e clara ca singura vinovata de acest comportament este tocmai mama.Nu a stiut sa-l educa.Este un prost crescut si un laaaaaaaaaaaaaaassssssss care se ascunde dupa fusta mamei si a iubitei.

  6. 4
    teo Says:

    Cu intentie sau fara intentie intrebarea este bine venita, Da Victor trebuia descalificat si nu sa iasa din concurs.Daca nu a fost descalificat atunci cand a facut tot felul de tapenii ( fiindca este protejat de organizatori) ar trebui sa aiba mai mult bun simt doamna Gina si sa ceara sa fie nominalizati sa plece. Asa ar fi corect.
    Ne-am saturat de atatea nedreptati in aceasta competitie.
    Si inca o intrebare? Dupa ce Adrian(nominalizat de fete ) a fost protejat de mama lui fiind mama saptamanii de ce nu a intrat in cursa pentru eliminare baiatul de pe ultimul loc asa cum s-a spus la inceput???? De ce a fost pusa Andreea sa nominalizeze un baiat fara mama???? Nu este corect se se petrece acolo.

  7. 3
    radu Says:

    ar fi cel mai bine sa iasa doar victor

  8. 2
    radu Says:

    ar fi cel mai bine sa iasa doar victor

  9. 1
    Daniel Says:

    raluca, fie ai inteles gresit, fie a fost intentionata deformarea realitatii. sanda nu a propus ca victor si alexandra sa iasa din concurs, ci doar i-a spus doamnei gina ca poate ar fi mai bine ca cei doi sa nu se casatoreasca in casa daca ajung pana in finala.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free