Irina si Alexandru – un nou cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu


alexandru-si-irina-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-29-10-2011De curand baietii au avut parte de ceva activitati in competitia Mireasa pentru fiul meu. Alexandru si-a dorit sa mearga impreuna cu Irina la piscina. Cu toate ca nu era nimic premeditat, cei doi concurenti s-au apropiat foarte mult in urma acestei activitati.

Dupa revenirea in casa fetelor si a mamelor, Irina a declarat ca s-a indragostit si ca Alexandru este un baiat sufletist si romantic, in schimb Alexandru a fost mai rezervat si putin indecis in privinta Irinei. Cu toate acestea, dupa experienta traita impreuna, acestia au petrecut si mai mult timp in doi, ba chiar s-au sarutat in nenumarate randuri si au avut gesturi foarte tandre unul fata de altul, din ceea ce reiese clar ca cei doi au format deja un cuplu.

Alexandru este de parere ca s-ar potrivi bine cu Irina.

Ce parere aveti de noul cuplu format din Irina si Alexandru?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Irina si Alexandru – un nou cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 7
    GEANINA Says:

    e bn sper sa continue ca si cuplu asta dak no sa fie eliminat alexandru

  2. 6
    sabrina Says:

    Imi place acest cuplu.Tot inainte.

  3. 5
    Iustina Says:

    Alexandru este cel mai simpatic si cel mai haios concurent din casa. Alexandru, tine-o tot asa! Esti super!

  4. 4
    lorena Says:

    Irina se manifesta foarte ciudat in fata camerelor de luat vedere , nu stiu cum ea nu-si da seama ?! sau nu-i pasa ce zice lumea , e genul de femeie care-si traieste clipa fara regrete … tot inainte , in ziua de azi doar tupeistii se remarca !

  5. 3
    alexya Says:

    Ce arogant e Alexandru da lasa k Irina il schimba ea…

  6. 2
    spataru lucica braila Says:

    un cuplu reusit care nu cred ca o sa ne deziluzioneze amandoi sunt placuti le doresc ca iubirea lor sa dureze pana cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul,sa fiti iubiti

  7. 1
    Lucille Says:

    Simpatici si frumusei amandoi, se potrivesc foarte bine… Le sta bine unul langa celalalt, ambii au simtul umorului si au destule calitati fiecare, calitati care sunt sigura ca le apreciaza celalalt… Ei cred ca o sa ramana impreuna si dupa ce se termina show-ul

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free