Marius si Catalin, in cursa pentru eliminare


catalin-si-marius-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-29-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 29 octombrie 2011, fetele au facut din nou nominalizari de baieti. De aceasta data fetele au votat astfel: Sanda – Adrian; Irina – Marius; Elena – Adrian; Diana – Adrian; Alexandra – Marius; Daniela –Adrian; Edina – Adrian; Andreea – Marius.

Dat fiind faptul ca Adrian a fost protejat pentru ca mama sa, doamna Marioara a iesit Mama Saptamanii, acesta a scapat de eliminare, iar alt baiat, si anume Catalin, a fost propus de catre Andreea, Mireasa Saptamanii.

In cursa pentru eliminare de aceasta saptamana se afla Marius si Catalin.

Cum ii veti vota pe cei doi concurenti? Sa ramana sau sa plece din competitia matrimoniala?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Marius si Catalin, in cursa pentru eliminare”

  1. 7
    Iosif Says:

    parerea mea e ca sunt amandoi draguti si cei care doriti ca ei sa plece ganditiva ca daca erati voi poate ca nu reuseati sa fiti nici macar cum sunt ei dec lasatii si pe ei sa se bucure nu castigati nimic daca ii dati afara

  2. 6
    lorena Says:

    Mai bine zis :
    Catalin = pacaliciul
    Marius = maimutoiul

    P.S. : Lipseste leul “regele junglei”…sa fie Victor sau Dragos ?…un titlu mult disputat .

  3. 5
    lorena Says:

    Sunt cam dificili amandoi , nu cedeaza nici unul ; iar Catalin prin faptul ca a spus ca : “nu se coboara la nivelul celorlalti concurenti” , denota lipsa de modestie …… un om cu adevarat inteligent stie sa vorbeasca si “cu prostii si cu desteptii ” ; ori el ce face ?….demonstreaza contrariul ! Stiti cum se spune teoria ca teoria , dar practica ne doboara ( ca doar de papagal e foarte bun , dar cand sa treaca la fapte da inapoi ) .
    Parerea mea e ca psihologul e prea plin de sine si a venit cu niste notiuni memorate din facultate , pe care nu le pune bine in practica ; iar pe ceilalti concurenti ii trateaza ca pe cobai …

  4. 4
    Mary Says:

    Imi sunt simpatici amandoi [ mai ales Catalin ] , n-as vrea sa plece niciunul, as vrea sa plece Victor.

  5. 3
    alexya Says:

    Amandoi sa iasa ka au jignit destul si si-au aratat cunostintele lor superioare fade de altii mai ales catalin care bu tace nici oclipa nu suorta ca cneva sa-l contrazica si nu la pe nimeni sa v….

  6. 2
    DONDERA ELENA Says:

    doresc,sa ramana in competitie pe mai departe ,catalin deoarece ,este un baiat linistit si un baiat care spune adevarul ,adica ,eu inteleg ca nu este insotit dar nu merit desconsiderat de concurentii din casa,pentru ca niciunul dintre concurenti nu se compara cu catalin din toate punctele de vedere,merita sa mearga mai departe in concurs,mult succes catalin te votez .

  7. 1
    ilie Says:

    CATALIN ESTE CEL MAI BUN SI INTELIGENT ,,SAREA SI PIPERUL EMISIUNII-DE CE SA FIE ELIMINAT???????=FAR PREZENTA LUI IN EMISIUNE NU AR MAI FII ACELASI INTERES DE VIZIONARE

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free