Doamna Marioara a iesit din nou Mama Saptamanii (29.10.2011)


marioara-mama-saptamanii-29-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 29 octombrie 2011, doamna Marioara a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasa, mai precis aceasta a fost votata in proportie de 47%, iesind astfel ca si saptamana trecuta Mama Saptamanii.

Pe locul al doilea in randul preferintelor publicului s-a situat doamna Mariana, matusa lui Ionut, care a acumulat 23,9% din voturi.

Titlul de Mama Saptamanii i-a conferit doamnei Marioara dreptul de a-l salva pe Adrian de la eliminare, deoarece acesta fusese nominalizat de catre cinci fete (Sanda, Elena, Diana, Daniela si Edina).

Care credeti ca sunt atuurile doamnei Marioara in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Doamna Marioara a iesit din nou Mama Saptamanii (29.10.2011)”

 1. 7
  Madalyna Says:

  Fiti puternica D-na Marioara!Nu mai bagati in seama toate barfele si rautatile D-nei Gina!Dansa este o femeie needucata!:)

 2. 6
  Madalyna Says:

  D-na Marioara este o doamna,in adevaratul sens al cuvantului!O respect si o admir..iar D-na Gina sa mai inceteze cu barfele si sa mai lase din CIUDA!:)

 3. 5
  lorena Says:

  Cum sa o caracterizez ?
  O femeie simpla , buna si blajina ; cu zambetul mereu pe buze , cu toate ca viata din cate am observat a incercat-o mult …… Sotul imi pare un om capricios , care e tot timpul nemultumit . Ma mir ca e asa cum e , ca nu cred ca a avut o viata usoara alaturi de un asa om , ca sotul dansei….

 4. 4
  florina Says:

  Chiar merita d-na marioara sa fie mama saptamani in ciuda celorlalte asa zise d-ne gina si gabriela care cred ca mor de ciuda si incearca prin toate mijloacele sa o discediteze

 5. 3
  teo Says:

  Chiar merita Marioara sa fie mama saptamanii. Este singura mama care ii da sfaturi bune fiului ei si sunt convinsa ca nu o intereseaza banii din concurs si nu in ultimul rand nu barfeste ca celelalte mame. Felicitari!!!!!

 6. 2
  Tilda Says:

  Merita.Este demn de virsta ei,a educat frumos pe baiatul sau.Vorbeste civilizat,respectos nu raspunde la rautatile ginei ,suporta elegant atacurile ,birfele urite.

 7. 1
  Anisoara Says:

  FELICITARI! :)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free