Andreea a iesit din nou Mireasa Saptamanii (29.10.2011)


Andreea-mireasa-saptamanii-29-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 29 octombrie 2011, Andreea a fost votata in proportie de 32,4% din voturile celor de acasa, astfel ea a fost desemnata la fel ca si saptamana trecuta Mireasa Saptamanii.

Pe locul al doilea cu un procent de 18,5% s-a situat Edina, iar pe locul al treilea cu 12,4% din voturile celor de acasa a iesit Sanda.

Andreea l-a nominalizat pe Marius pentru eliminare, dar fiind nevoie de 2 baieti propusi ea a trebuit sa faca o noua nominalizare si l-a ales de aceasta data si pe Catalin.

Care credeti ca sunt atuurile Andreei in competitia Mireasa pentru fiul meu si cum comentati faptul ca aceasta l-a numit pe Catalin pentru eliminare?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Andreea a iesit din nou Mireasa Saptamanii (29.10.2011)”

  1. 4
    florina Says:

    Andreea cred ca s-ar potrivi cel mai bine cu Adrian ar face un cuplu foarte frumos care ar putea castiga finala .Adrian este un baiat super din toate punctele de vedere dar asa cum spune si el nu cred ca s-ar potrivi cu nici o fata din concurs bineinteles in afara de Andreea si cred ca nici nu l-ar merita nici una

  2. 3
    teo Says:

    Lucille, ai dreptate , Andreea se potriveste cu Adrian si ar fi pacat sa nu formeze un cuplu.

  3. 2
    Nicoleta Says:

    Andreea se potriveste cu Catalin. Cred ca ar face cel mai frumos cuplu din emisiune.

  4. 1
    Lucille Says:

    Mie imi place Andreea mult, si mi-ar place sa faca cuplu cu Adrian.. pe el parca il vad dispus sa se indrepte catre ea … Daca si ea ar vrea, ar face un cuplu frumos amandoi si ar avea sanse mari sa ajunga in finala… Tot ce putem face e sa asteptam… si sa vedem…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free