Catalin o place pe Andreea


andreea-si-catalin-mireasa-pentru-fiul-meu-26-10-2011Catalin sau “psihologul” asa cum i se mai spune in casa Mireasa pentru fiul meu, a dezvaluit astazi numele fetei pe care o place. Aceasta este Andreea. El a marturisit ca si-ar dori sa o cunoasca mai bine si nu exclude nici varianta formarii unui cuplu pe viitor.

Andreea s-a aratat interesata de dorinta lui Catalin de a o cunoaste mai bine si se declara a fi de acord ca acesta sa “tatoneze terenul” in vederea cuceririi ei.

La prima vedere putem spune ca Andreea si Catalin au foarte multe puncte in comun, printre care putem aminti: dezinvoltura, sociabilitatea, simtul umorului, maturitatea, increderea in sine, dar si multe altele pe care le vom descoperi pe parcurs.

Credeti ca cei doi concurenti vor forma un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Catalin o place pe Andreea”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    monica.motoc Says:

    bravo pt. catalin este un baiat extraordinar da istet ,destept si cu mult bun simt de asemenea si adrian impreuna cu mama lui ii votez mereu pe toti trei.victor este un copil nu este de insuratoare este plin de ingamfare ca si mama lui

  2. 9
    monica.motoc Says:

    bravo pt. catalin este un baiat extraordinar da istet ,destept si cu mult bun simt de asemenea si andrei impreuna cu mama lui ii votez mereu pe toti trei

  3. 8
    alice Says:

    Catalin este net superior,prefacutei de Andreea.e un tip inteligent,stie ce vrea,E CEL MAI TARE CONCURENT DE PANA ACUM!BV CATALINE,TINE – O TOT ASA ESTI THE BEST! ref. la ginuta si victor,ai fost prea bland,crede ma!aia nu merita nimik! andreea,nici atat!

  4. 7
    dia Says:

    cacalin o boratura de om

  5. 6
    butura carmen Says:

    sar putea totul este previzibil la andreia

  6. 5
    vio Says:

    cacalin are o TROMPETA de DESFUNDAT CANALE a gresit emisiunea…asta il critica pe victor si gina ..pai mai uRAT con. ca asta nu a fost inca in casa

  7. 4
    angel Says:

    Mie imi sunt dragi amandoi si cred ca s-ar potrivi……incercarea nu moare,sa incerce si poate are sa fie cu noroc………….

  8. 3
    anamaria Says:

    NU CRED CACI ANDREEA VA FACE VRE-UN CUPLU IN COMPETITIA ACEASTA DEOARECE SE VEDE CACI NICIUN BAIAT NU ESTE DUPA PLACUL EI DAR NEAVAND CE FACE DA SPERANTE DESARTE SI LASA CA BAIETI SA CREADA CACI ESTE INTERESATA DE EI…..IAR DESPRE CATALIN PRIMA DATA SA ISI REVIZUIE COMPORTAMENTUL SI APOI SA SE GANDEASCA PTR CE A INTRAT IN CASA .MULT SUCCES TUTUROR

  9. 2
    Cornelia Crisan Says:

    Nu cred ca Andreea v-a face cuplu cu Catalin,astazi a negat(din cap),dar a spus ca urmeaza sa vada,deoarece nu mai vrea sa fie comantata.Vrea sa se mentina pe primul loc.In acest show face un joc,dar inca nu pot sa-mi dau seama ce urmareste.Nu vrea sa lansez inca nici o ipoteza deoarece ea este foarte imprevizibila si nici nu se face inteleasa de cei din jur.

  10. 1
    Mariana Says:

    Eu,nu cred ca Andreea va face un cuplu cu Catalin,pe langa faptul ca ei au multe in comun,eu cred ca ceea ce o va face pe Andreea sa puna totul in balanta,va fi felul coleric a lui Catalin.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free