Cum va influenta noul program al Finalei Saptamanii de la Mireasa pentru fiul meu audienta emisiunii?


mireasa-pentru-fiul-meu-online-antena-1Tot mai multe schimbari se produc legate de emisiunea Mireasa pentru fiul meu, fosta Nora pentru mama, cea care acum ceva timp era considerata a fi cel mai tare reality-show matrimonial din Romania.

Incepand de la prezentatoare, la numele emisiunii si continuand cu un nou format, un alt post de emisie, alte ore de vizionare si terminand intr-un mod destul de neplacut pentru fani cu schimbarea zilei si orelor de difuzare a Finalei Saptamanii…toate aceste schimbari au dus la dezamagirea celor care urmaresc cu drag aceasta emisiune.

Multi dintre ei s-au plans de faptul ca le este absolut imposibil sa urmareasca emisiunea in intervalele de ore stabilite de cei de la Antena 1, ceea ce involuntar va atrage dupa sine scaderea dramatica a audientei.

Noul program al Finalei Saptamanii este sambata intre orele 14.00 – 16.00, cu o pauza de o ora si revenire de la orele 17.00 pana la orele 19.00.

Oare ce vor face cei de la carma emisiunii pentru a nu se ajunge la un stadiu neasteptat de scadere a audientei si probabil pe viitor si a scoaterii din grila de programe a acestei emisiuni atat de indragite?

Ce parere aveti de schimbarile care se fac in privinta Finalei Saptamanii? Sunteti de acord cu ele?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Cum va influenta noul program al Finalei Saptamanii de la Mireasa pentru fiul meu audienta emisiunii?”

  1. 8
    Dora Says:

    Ar putea fi emisiunea dupa masa un timp mai lung, de cel putin trei ore, asa decupate emisiunile pe doua felii mi se par neterminate si totul este prea in graba, fara sens. Producatorii pot reveni ca emisiunea finala sa fie vinerea seara, asa cum a fost si asa progamul de vineri cuprinde emisiuni in reluare. Finala nu are o ora buna sambata! Vreti sa nu aveti telespectatori care s-o urmareasca, foarte bine! Se pierde o emisiune care oferea cateva repere educative pentru tineri! Nu vreti, postul Antena 1 pierde!!!

  2. 7
    ghkmkj Says:

    Era mai bine vineri seara sa fie finala…in timpul saptamanii ori sa fie dimineata ori seara..si ce e cu emisiunea de dimineata care tine 10-15min..mai mult pierd timp sa se imbrace…e varza programul!

  3. 6
    doinitza Says:

    ai dretate Luminita

  4. 5
    luminita Says:

    Daca cei de la antena vor sa se uite doar pensionarii e ok

  5. 4
    melania Says:

    buna…..tinand cont ca nici in timpul saptamanii emisiunea nu e difuzata la ceva ora acceptabila …..ce mai conteaza. Daca o sa vrea producatorul ca emisiunea sa aiba audienta presupun ca se va gandi la schimbari rezonabile altfel o sa renunte multi telespectatori. Pe mine personal nu m aprea incanta nici prezentatoarea. o zi buna

  6. 3
    CATI Says:

    nustiu ce dumnezeu fac astia cu emisiune ma enerveaza la culme.in cursul saptamani .o porcarie de jumatate de ora, ce 20 de minute ,,o prostie cat ei de mare si alte doua ore dupa amiaza la care se uita pensionari someri si elevi, Restu nu pot ca sunt la lucru .ORI ERA DIMINEATA ORI SEARA ASA MAI VEDEAM SI NOI RESTU CARE LUCRAM CEVA.VIZIONARE PLACUTA PE INTERNET CARE AVETI.CARE NU FACET I” RECLAMATIE,,

  7. 2
    Tilda Says:

    Si sa termin ide Eu ma uit cind am timp ,insa cei care nu au internet ,incet cu incet se retrag ,daca nu o vad pe toate ,pierde din interes ,nu are sens.Pacat!!!!

  8. 1
    Tilda Says:

    NPM,MPFM nu ne bucuram deloc nici noi cei care avem acces la internet, ca ne-am obisnuit in 5 ani si acum este dat peste cap si orele de difuzare emisiunilor in cursul saptaminii si acum si finalul ….suntem obisnuite vineri seara si era bine.Simbata dupa masa sunt care lucreaza sunt care au familii ,petrec din diferite ocazii ,mai mergem in excursii,mai dormim dupa masa ,sunt care numai sambata au timp sa faca curat,mincare mai ca lumea,

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free