Catalin o place pe Andreea


andreea-si-catalin-mireasa-pentru-fiul-meu-26-10-2011Catalin sau “psihologul” asa cum i se mai spune in casa Mireasa pentru fiul meu, a dezvaluit astazi numele fetei pe care o place. Aceasta este Andreea. El a marturisit ca si-ar dori sa o cunoasca mai bine si nu exclude nici varianta formarii unui cuplu pe viitor.

Andreea s-a aratat interesata de dorinta lui Catalin de a o cunoaste mai bine si se declara a fi de acord ca acesta sa “tatoneze terenul” in vederea cuceririi ei.

La prima vedere putem spune ca Andreea si Catalin au foarte multe puncte in comun, printre care putem aminti: dezinvoltura, sociabilitatea, simtul umorului, maturitatea, increderea in sine, dar si multe altele pe care le vom descoperi pe parcurs.

Credeti ca cei doi concurenti vor forma un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Catalin o place pe Andreea”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    alina Says:

    m-as bucura ca cei doi sa faca un cuplu sunt foarte frumosi si inteligenti amandoi:)

  2. 11
    Dora Says:

    Nu cred ca Andreea va face un cuplu cu Catalin. Catalin este un baiat istet, bine educat si care stie ce vrea de la viata. Imi place si de Marius si de Alexandru sunt baieti care se pot casatori oricand. Pacat ca in casa doar Diana mi se pare pregatita pentru acest pas important in viata.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free