Ce se va intampla cu relatia dintre Alexandra si Victor?


alexandra-si-victor-mireasa-pentru-fiul-meu-25-10-2011Alexandra si Victor sunt primul cuplu format in competitia Mireasa pentru fiul meu. Acestia s-au placut reciproc de la prima intalnire si de atunci s-au hotarat sa mearga impreuna in concurs.

Desi se intrevedea a fi o relatie stabila si fericita, se pare ca nenumaratele incidente petrecute in casa baietilor in ceea ce-l priveste pe Victor au dus la clatinarea relatiei lui cu Alexandra.

Reprosurile aduse de restul baietilor, dar si comportamentul lui au facut-o pe Alexandra in mai multe randuri sa analizeze mai bine relatia in care este implicata.

Victor considera ca baietii si-au facut o strategie pentru a-l desparte de Alexandra si se teme de faptul vor avea castig de cauza.

Credeti ca in urma conflictelor care l-au avut in prim plan pe Victor, Alexandra va pune punct relatiei? Ce credeti ca se va intampla cu Alexandra si Victor, ca si cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Ce se va intampla cu relatia dintre Alexandra si Victor?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Cornelia Crisan Says:

    Daca Alexandra este o fata corecta si cu capul pe umeri,intr-un final se vor despartii,dar nu stiu de ce insista sa merga innainte cu el.Are poate si ea un plan si a crezut ca datorita Ginei(care manipuleaza totul si pe toti in jurul ei)o sa fie si ea in top.Se pare ca rezultatele de la finale ,cind nici Gina si nici ea nu sunt in top o afecteaza pe Alexandra.Daca Gina nu o v-a manipula probabil ca v-a avea curajul sa se desparta de Victor.Vom vedea!

  2. 9
    Maya Says:

    Alexandra s-a indragostit de Gina si de banii familiei lor.Daca nu ramane cu Victor cine o mai alege?!Asa poate din prostia lor vor castiga si banii finalei.Are miros dezvoltat si nu e fraiera, il accepta pe Victor de dragul familiei lui.Daca Victor statea la tara cu o mama simpla, nu mai era asa “indragostita”.E penibila si ma dezgusta “perfectiunea” ei.E ridicol ce se intampla intre ei. Victor trebuie tinut de manuta si uneori”RESETAT”,lasat in treaba lui devine pericol public si infantil.

  3. 8
    mariana Says:

    CITITI MESJ REFERITOARE LA VICTOR SI LUATI MASURI.

  4. 7
    mariana Says:

    RUSINE CEI DE LA ANTENA.CHIAR VA BATETI JOC DE TELESPECTATORI

  5. 6
    adyna Says:

    Sunt ok ca si concurenti………..dar ca si cuplu lasa d dorit……..

  6. 5
    coco Says:

    cu ajutorul vostru antenistilor un teatru eftin ,minciuna,favoritism il incurajati pe infectul de victor si pe cretina de Alexandra secondati si impinsi in fata de cutra de Gina pentru ca va fac reating sa credeti voi lumea este scarbita de acesti flecari de doi lei ,rusine sa va fie, drogatul trebuia de mult eliminat dar voua va place ca va aduce audienta ne este scarba dece nu cititi mesajele? cititi pe cele ce va plac voua ,fraieri cei ce voteaza caci nu meritati de aici va luati painea din voturile telesp. cand are curaj unul {Alexandru}sa va spuna in fata il eliminati ,urat din partea voastra.

  7. 4
    FULGULET Says:

    AU VENIT CU SCENARIUL PREGATIT DE ACASA, S-AU ARUNCAT DIN PRIMA SA FACA CUPLU CA SA NU FIE ELIMINATI. NICI UNU DINTRE EI NU ESTE FRUMOS IN SCHIMB, SUNT SMECHERI, TEATRALI. SE POTRIVESC CA NUCA-N PERETE….

  8. 3
    angel Says:

    nu se potrivesc deloc…….Alexandra e frumoasa,se vede ca ea este matura,dar Victor nu,el are o minte de copil……il apreciez foarte mult pe Catalin,el spune lucrurilor pe nume,spune adevarul despre Victor………

  9. 2
    ametistium Says:

    nu-mi place acest cuplu, este un teatru de doi bani, cu cordelute si papusi.Este un cuplu necredibil

  10. 1
    Tilda Says:

    Nimic!!!!Nu mai au credibilitate!!!!Scenarii .Teatru ieftin!!!Miine rid frumos,simpatic trec peste…ei se iubesc tare……se inteleg…..se cunosc bine….merg mai departe.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free