Marius si Alexandru, propusi spre eliminare


alexandru-marius-mireasa-pentru-fiul-meuLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 22 octombrie 2011, de la ora 14.00, fetele au facut pentru prima oara nominalizari de baieti.

Concurentii care au fost propusi pentru eliminare au fost Marius cu 6 voturi (din partea Sandei, Alexandrei, Irinei, Elenei, Danielei si Andreei) si Alexandru cu 2 voturi (din partea Dianei si Edinei).

Parerile baietilor in ceea ce priveste nominalizarea lor nu au fost prea bune. Dintre cei doi, Alexandru a rugat publicul sa fie votat pentru a parasi competitia, iar Marius si-a exprimat dori de a ramane pe mai departe.

Pana la urmatoarea Finala a Saptamanii aveti timp pentru a decide soarta acestor doi concurenti in competitia Mireasa pentru fiul meu.

Cine credeti ca merita vreunul dintre ei sa ramana pe mai departe in competitie sau considerati ca acestia ar trebui sa plece?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Marius si Alexandru, propusi spre eliminare”

  1. 6
    elena b. Says:

    ALEXANDRU, MARIUS SI CATALIN, , CEI TREI CARE SALVEAZA BUNA DESFASURARE IN CONTINUARE A ACESTUI MIZERABIL CONCURS, NU MAI VORBESC DE FETE CARE INAFARA DANIELEI SUNT CA VAI DE ELE

  2. 5
    doinitza Says:

    i-am votat pe amandoi sa ramana

  3. 4
    butura carmen Says:

    alexandru merita sa ramina este un baiat deosebit stie cind sa vb cind sa taca

  4. 3
    dia Says:

    ce sa faca in emis c sa vorbeasca de victor ..???????cine o fi frayera care sa faca un cuplu cu niste NESIMTITI

  5. 2
    vio Says:

    o pereche de HOMO

  6. 1
    gabi Says:

    Ambii trebuie sa ramana in competitie,sunt baieti inteligenti, stiu sa vorbeasca si sa fie spontani,spre deosebire de altii carora li se impleticesc vorbele in .gura.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free