Andreea – Mireasa Saptamanii (22.10.2011)


andreea-mireasa-saptamanii-22-10-2011Schimbare de situatie in randul clasamentului de la Mireasa Saptamanii!

Dupa o perioada in care nu a mai fost votata ca si Mireasa Saptamanii de cei de acasa, Andreea a recastigat simpatia publicului in urma conflictelor in care a fost implicata in ultimul timp.

La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 22 octombrie 2011, de la ora 14.00, Andreea a obtinut voturi in proportie de 27,9%, clasandu-se astfel pe primul loc ca si Mireasa Saptamanii.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Andreea a iesit Mireasa Saptamanii? De ce credeti ca Edina nu a mai fost aleasa Mireasa Saptamanii aceasta saptamana?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Andreea – Mireasa Saptamanii (22.10.2011)”

  1. 10
    sabrina Says:

    Adreea are fata de barbat.E f urata.Si ea nu a venit sa se marite,ae vrea sa faca bani.A mai fost pe la emisiuni pt bani.Nu-mi place si o s-o votez sa iasa .E parsiva rau.

  2. 9
    sabrina Says:

    Sa plece Andreea,nu are de cauta acolo.Joaca teatru prost.E si f antipatica.Nu are cum sa iasa nora saptamanii.Afara cu Gina si Victor.Sunt de toata rusinea.

  3. 8
    dia Says:

    O INCREZUTA SI PREFACUTA

  4. 7
    iulia Says:

    o plac foarte mult pe Andreea……are carisma,diplomatie si bun simt

  5. 6
    FULGULET Says:

    ANDREEA ESTE O FATA DEOSEBITA, ARE STIL, CUVINTELE LA EA, E DRAGUTA, VORBESTE COERENT, GRAMATICAL. AR FI BINE SA FACA CUPLU CU ADRIAN CARE ESTE CEL MAI ELEVAT SI MATUR DINTRE BAIETI.

  6. 5
    ametistium Says:

    nu cred ca publicului place caracterul Andreei.Asta s-a vazut de cateva saptamani, de cand nu au mai bagat-o in seama. Ma intreb acum,cine ar fi putut-o vota.N-o fi o facatura?

  7. 4
    marimar Says:

    Andreea e o fata deosebita, se vede ca a trait dincolo …are un alt aer, fara prejudecati si inhibitii, din aceasta cauza este invidiata de multi care ca si vulpea cand nu ajunge la strugurii spune ca sunt acrii!

  8. 3
    OLARU RODICA Says:

    PANA CAND AU DE GAND SA MAI TINA BAIETII DESPARTITI DE FETE ? CE SE URMARESTE DE FAPT , TARAGANAREA ASTA SI CUNOASTERE CU PIPETA IMI SPUNE CA EST5E DE FAPT UN EXPERIMENT PSIHOLOGIC DE A TESTA LIMITELE COBAILOR DIN CASA . DACA ESTE ASA SA VA FIE RUSINE ANTENA 1 !

  9. 2
    ema Says:

    Nu cred ca a” recastigat simpatia publicului” poate a producatorului,regizorului …de ce sa o votam,pentru ce ????…ca a fost revoltata si certareata cu toti din casa,ca a facut cuplu cu vreun baiat??… noi nu am inteles nimic este nula pentru uni dintre noi.Toti sunt o apa si-un pamant ,cei care au format cupluri numai iubire nu este intre ei…vinovati sunt cei din staf ca nu-i lasa impreuna sa se cunoasca mai bine dar de dat afara tot da.

  10. 1
    ramona Says:

    E posibil ca telespectatorii sa fi vazut ca edinei nu prea ii sta gandul la o posibila casatorie.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free