Diana si Ionut formeaza un cuplu


diana-ionut-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-22-10-2011Diana si Ionut formeaza de curand cel de-al treilea cuplu din competitia matrimoniala Mireasa pentru fiul meu. Desi initial Ionut a placut-o foarte mult pe Andreea, pe parcurs lucrurile s-au schimbat in momentul in care el a aflat ca este placut de Diana si este si singurul ales dintre cei cinci pretendenti ai concurentei.

In urma creearii acestui cuplu, Adrian s-a purtat putin mai ciudat, dand de inteles ca ar fi gelos pe relatia celor doi. Mai mult decat atat, Adrian i-a atras atentia lui Ionut de faptul ca el ar fi trebuit sa faca primul pas in relatia cu Diana si nu sa astepte sa-l aleaga ea.

Adrian nu este singurul concurent “gelos” pe relatia dintre Diana si Ionut, deoarece Irina inca “indragostita” de Ionut nu se poate abtine sa nu si-l doreasca pentru ea…din fericire, Diana nu se simte amenintata din nicio parte.

Cum vedeti cuplul format din Diana si Ionut? Credeti ca exista sentimente intre cei doi ?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Diana si Ionut formeaza un cuplu”

  1. 8
    any Says:

    diana esti o papusica si formezi un cuplu superb cu ionut bafta sunt alaturi de voi

  2. 7
    Gigel Says:

    Diana joaca la cacialma.cum se schimba mama saptaminii se schimba si ea. Ea nu va fi cu Ionut care este necopt in schimb Diana nu are timp sa il creasca,ea fiind prea matura pentru el.

  3. 6
    lorena Says:

    Nu zic ca nu-i draguta Diana , dar e stilul ala de vulpita care pune ochii pe cineva si dupa aceea ii suceste mintile…mie , in general nu-mi plac oamenii vicleni , chiar si-n biblie scrie ca trebuie sa ne ferim de ei…iar Diana face parte din acea categorie !? Pacat de frumusetea ei ca se risipeste !

  4. 5
    olteanca Says:

    formeaza un cuplu frumos si se potrivesc foarte bine diana a ales f bine ,ionut e un baiat educat ,finut cu o matusa pe masura si sunt sigura ca si el o place se vede ,dragostea vine si pe parcurs i-a placut si de andreea dar nu a avut-o doar pe ea in vedere nu a placut-o doar pe ea si era normal sa le cunoasca pe rind asa a fost sa fie sa o cunoasca mai intii pe andreea .mult succes!

  5. 4
    FULGULET Says:

    DIANA S-AR FI POTRIVIT CU ADRIAN DAR POATE O SA FACA CUPLU ANDREEA CU EL.DIANA CE FACI PENTRU BANI IEI IN CASATORIE UN BAIAT MAI MIC DECAT TINE CU 3 ANI? SE VEDE DIFERENTA SI ACUM DAR MAI TARZIU. FIZIC SI INTELECTUAL II DAI CLASA LUI IONUT, INTELEG DE CE AI FACUT PASUL DAR NU O SA-TI FIE BINE IN VIITOR…..

  6. 3
    mia olteanu 2009 Says:

    Acesta este un cuplu fortat atit de moderatoare cit si de matusa lui Ionut.
    Datorita orgoliului,Ionut nu mai recunoaste ca inca o iubeeste pe Andreea.
    Dupa parereea mea si Andreea are ceva sentimente pentru Ionut dar Diana fiind mai smechera a facuto pe Andreea sa spuna ca nu se potrivesc.
    De ce Diana nu a spus de la inceput ca il place pe Ionut ?Numai dupa ce matusa lui a iesit mama saptaminii si-a dat si ea seama de acest lucru.Pe criza asta sunt buni banii.

  7. 2
    ana11 Says:

    formeaza un cuplu frumos si avem incredere ca vor ajunge la final.successssssssssssssssssssssssssssssssssss.

  8. 1
    Lucille Says:

    Eu ma indoiesc sincer ca sunt un cuplu in care sunt sentimente puternice si adevarate… Din partea Dianei e o simpatie amestecata cu o admiratie fata de cavalerismul si buna crestere a lui Ionut , dar parerea mea e ca Dianei i s-a fi potrivit un baiat istet tare… Ionut imi pare nu neaparat prostut, dar nici de o inteligenta sclipitoare nu e, e baiat bun cu un suflet mare, gospodar, are multe calitati, dar ii lipseste una foarte importanta… o ascutime si o agerime a mintii… Iar Diana s-a gandit foarte bine si a anticipat sansele sale de a castiga competitia alaturi de Ionut, sanse care sunt mari, mai ales cu o “mama” cum e matusa lui Ionut care este o femeie la locul ei, o femeie cu scoala, desteapta, nu e fatarnica, nu e barfitoare, nu e rautacioasa cum sunt celelalte doua doamne – Gina si Gabriela… si are sansele cele mai mari sa iasa mama saptaminii mult timp de-acum incolo.
    Ionut sunt sigura ca e inca indragostit de Andreea – a fost dragoste la prima vedere, s-a vazut clar, si e greu sa si-o scoata din suflet mai ales ca a fost respins de catre ea, o sa iaba tot timpul ceva pentru ea … chit ca acum si-a indreptat atentia catre Diana – doar de dragul competitiei – si astfel sa-i arate Andreei ca nu sufera dupa ea – tipic orgoliu masculin…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free