Neintelegeri in cuplul Edina – Dragos


edina-si-dragos-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-22-10-2011Cuplul format din Edina si Dragos au intampinat de curand probleme. De cand Andreea a raspandit zvonul ca il place pe Dragos, atitudinea Edinei s-a schimbat, iar comportamentului ei fata de doamna Gabriela a devenit mai rece si mai distant.

Desi s-a vazut clar ca Edina a fost foarte afectata de intamplarile care au avut loc in urma “glumei” facute de Andreea, ea nu a vrut sa recunoasca acest lucru si a pus totul pe seama discutiilor avute in ultimul timp cu Dragos.

Ceea ce a deranjat-o cel mai mult pe Edina a fost faptul ca Dragos a insistat asupra sigurantei casatoriei lor de la final, lucru care a speriat-o pe Edina.

Care credeti ca este adevaratul motiv al neintelegerilor din cuplul Dragos – Edina?

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “Neintelegeri in cuplul Edina – Dragos”

  1. 8
    ANA75 Says:

    EDINA FACE UN CUPLU FRUMOS CU DRAGOS!!!!!!!!!!!!!! EU II DORESC SA SE IUBEASCA SI SA AJUNGA PANA IN FINALA. SA MOARA DUSMANII DE CIUDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOI VA SUSTINEM!!!!

  2. 7
    lory_yo_frumoasa Says:

    Va urez dragi concurenti ca fosta concurenta in emisiunea ,,Mireasa ptr fiul meu”…noroc si multa rezistenta!Aveti mare nevoie de multa rabdare si de multa inteligenta ptr ca sa iesiti cu fruntea sus intotdeauna!Bye …va pwp si va doresc fericire tuturora!

  3. 6
    lory_yo_frumoasa Says:

    Sunt putin revoltata de ceea ce scrie pe anumite site-uri despre persoana mea…!Nu mi-a placut acolo in casa si nici nu am de ce sa fiu revoltata!M-am inteles cu anumite fete foarte bine…ceawo va pup pe voi telespectatorilor si va multumesc ca m-ati votat ca sa ies din infernul ala!Cinste voua!Victorie mie!,,Sfarsitul incoroneaza opera”!

  4. 5
    lorena Says:

    Ai dreptate lucille ! Dupa ce Edina si-a folosit toate armele din dotare ca sa-l cucereasca pe Dragos , acum da inapoi ca si racul , vrea sa-l vada si pe el cum reactioneaza si o curteaza ; dar de drag ii e foarte drag ; e indragostita pana peste cap … cred ca daca n-ar fi intr-un concurs televizat s-ar urca pe el…Iar Dragos gen “macho-men” isi incearca fortele de cuceritor.

  5. 4
    FULGULET Says:

    EDINA ESTE MULT MAI RASARITA DECAT DRAGOS DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. DRAGOS ESTE UN TARAN ANALFABET, EDINA A FACUT CUPLU CU EL DIN PRIMA DE DRAGUL CONCURSULUI.

  6. 3
    ana11 Says:

    imi place de cuplu edina si dragos ai votam incontinuare , adrea nu are intenti serioase pentru a face cuplu cu dragos vrea numai sal desparta de edina. parinti adrei o voteaza numai sa-si gaseasca jumatatea ca sa saturat de ia.

  7. 2
    gardul Says:

    CUM PENTRU ELENA NPM5 SINGURUL CARE ERA POTRIVIT PENTRU EA ERA ALIN ASA SI PENTRU EDINA SINGURUL POTRIVIT “DIN PACATE” ESTE DRAGOS…SI CUM AM ZIS ATUNCI ELENEI SI LUI ALIN …SUCCES REZERVAT ASA SPUN IARASI DIN “PACATE”….CELOR DOI ….SUCCES REZERVAT.
    ALIN SE POTRIVEA CU ORCINE,LA FEL SI DRAGOS,DAR ELENA,RESPECTIV EDINA CU CINE……?

  8. 1
    Lucille Says:

    Eu cred ca Edina cu Dragos nu se potrivesc deloc… Dragos este genul de baiat care trebuie sa aiba control asupra jumatatii lui pentru ca asa a vazut el in mediul sau, iar Edina este genul de fata care nu accepta sa fie dominata ci vrea sa fie pe picior de egalitate cu partenerul, ceea ce mi se pare absolut normal in zilele noastre… Oricum si ea ca si toate celelalte (exceptand-o pe Alexandra) are o doza de rautate gratuita la adresa celorlalte fete si plateste polite pe la spate… cum a facut cu Andreea, a discreditat-o in casa baietilor fara sa fie ea de fata, asta e o dovada de rautate si egoism ( avea dreptate Mihaela)…
    Eu nu prea le dau sanse sa ajunga pana in finala impreuna… doar in cazul in care Edina isi doreste premiul cu disperare si e dispusa sa faca mari sacrificii ale sentimentelor si principiilor care au ghidat-o pana acum… Dar vom vedea…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free