Catalin si Alexandru au fost la un pas de descalificare


catalin-alexandru-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-22-10-2011La Finala Saptamanii din data de 22 octombrie 2011, de la ora 14.00, Catalin si Alexandru au fost pasibili de descalificare in urma unor evenimente petrecute in casa baietilor. Cei doi concurenti au fost deranjati de “modalitatea staff-ului de creare a unei tensiuni majore” in randul lor.Pe langa acest lucru, Catalin a fost acuzat si de apelare la violenta fizica in ceea ce-l priveste pe Adrian.

Catalin si Alexandru au ignorat mesajele de avertizare si au continuat sa nu respecte regulile impuse in concurs, de aceea Comisia de Decizie Mireasa pentru fiul meu a fost la un pas de a-i descalifica. Pentru moment acestia au primit doar o avertizare si au fost sfatuiti sa-si revizuiasca neadecvatul comportament.

Credeti ca Alexandru si Catalin meritau sa fie descalificati pentru rea purtare si nerespectarea regulamentului impus?

Articol realizat Raluca Neagu

9 comentarii la “Catalin si Alexandru au fost la un pas de descalificare”

  1. 9
    Lucille Says:

    Astia doi sunt simpatici cateodata prin stilul lor de-a glumi si ironia fina .. dar cateodata “sar calul”… Alexandru este foarte sincer si mi-a placut frachetea lui vis-a-vis de reazitorii emisiunii, ii cam chinuie astia cu luminile … sa puna filmare pe nightshot prin infrarosu, ca tot se distinge ceva si vocile li se aud oricum daca au de vorbit, ca sunt obligati sa deschida lavaliera.. Un om cand nu se odindeste suficient, e terorizat psihic, si se comporta agresiv … Nu se poate sa se joace astfel cineva cu sanatatea psihica a concurentilor… parca nici la Big Brother nu era asa..

  2. 8
    Tilda Says:

    Imi plac amindoi.Poti baza pe ei ,sunt inteligenti,seriosi,glumeti,cu bun simt.Mi-ar parea rau sa plece numai pentru ca nu au mama in competitie sa sustine si ca fetele au fost lasi,asta e adevarul,exact cum a spus Marius.

  3. 7
    FULGULET Says:

    CE EMISIUNE……ELIMINARILE SUNT IN TOI SI CONCURENTII DE ABIA S-AU ZARIT….ELIMINARILE TREBUIESC INCEPUTE CU D-NA GINA SI VICTOR……S-A VAZUT DE CE…..

  4. 6
    ema Says:

    Mai bine l-ar descalifica pe Victor daca tot sunteti pusi pe dat afara….va supara adevarul in tot ce spun baieti.Stau de doua luni inchisi fara acces la fete si sa faca cuplu din privit si trei cuvinte…halal asa emisiune mai bine acceptativa falimentul si lasati lumea sa plece acasa,emisiune de doi lei…

  5. 5
    doinitza Says:

    AI DREPTATE COCO CUM SA-TI GASESTI JUMATATEA CAND NICI NU AI CUNOSCUT BINE FETELE SI DEJA ELIMINA SI DIN FETE SI DIN BAIETI?LASA-TI BAIETII SA INTRE IN CASA FETELOR.

  6. 4
    coco Says:

    Pacat de baieti ca au fost propusi pt. eliminare dece au mai venit nu au reusit nici sa cunoasca fetele cum sa te indragostesti pe apucate este ridicol modul cum ii inperecheaza parca sunt animale, acesti baieti sunt chiar pregatiti pentru insuratoare dar nu au cu cine,aceste fete nu sunt de maritat sunt asa de respingatoare si certarete de parca fac intrecere una mai clontoasa decat alta iar madam Gina metresa nr 1 rea barfitoare ursuza si nesuferita numai rele unelteste ea ar trebui sa plece acasa cu uratul si mincinosul de fiusau

  7. 3
    Daniela Says:

    daaaaaa…parerea mea este ca au intrat in acest concurs doar sa se vada la tv!!!

  8. 2
    Daniel Says:

    desigur ca nu meritau sa fie descalificati, ei fiind sarea si piperul acestei editii. nu cred ca au avut intentia sa-i descalifice, au creat doar putin suspans… fara catalin si alexandru emisiunea n-ar mai avea farmec. adrian ar trebui sa fie eliminat urgent deoarece e antipatic si da dovada de violenta verbala de fiecare data cand deschide gura.

  9. 1
    gabytzza Says:

    daaaaaaaaa.m-am saturat de ei!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free