Sanda a fost salvata de la eliminare


sanda-mireasa-pentru-fiul-meu-14-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 14 octombrie 2011, ora 20.20, soarta Sandei din concurs a fost pe punctul de a fi periclitata sever. Timp de o saptamana Sanda a fost in postura de nominalizata spre eliminare alaturi de Liliana si Daniela. In comparatie cu cele din urma, Sanda nu si-a dorit nicio clipa sa paraseasca aceasta competitie si a rugat insistent publicul sa o voteze pentru a ramane in casa, lucru care s-a si intamplat, deoarece 72,4% din voturile celor de acasa au fost pentru ca ea sa ramana si doar o proportie de 27,6% au fost pentru a pleca.

Sanda s-a bucurat enorm de alegerea publicului multumindu-le exagerat pentru bunavointa si increderea pe care au avut-o in ea. Pentru moment Sanda poate rasufla linistita, scapand pentru moment de teama eliminarilor.

De ce credeti ca a meritat Sanda sa ramana pe mai departe in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Sanda a fost salvata de la eliminare”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    lacramioara Says:

    ma bucur ca a ramas in casa,,frumusetea exterioara nu conteaza cel mai mult,degeaba esti frumos sau frumoasa daca nu ai mai nimic in cap.Sa nu-ti para rau dupa Dragos,nu te marita si-i e bine acolo langa Edina.Sper sa-si dea seama si fata asta ca acest baiat nu are nimic de oferit,pare un smecher,parerea mea,sper sa ma insel.

  2. 9
    coco Says:

    nici mie nu imi place Sanda este exact Valentina dela nmp5 se victimizeaza cerseste voturi si este nesuferita , limitata sa nu zic inteligenta zero.

  3. 8
    ema Says:

    Parerea ta! Dar e f. sensibila si frumoasa!

  4. 7
    ema Says:

    Ba merita. Sandda e f. sensibils si frumoasa. Merita sa faca un cuplu in casa. Nu fiti rautaciosi!!!!!!11111

  5. 6
    marii Says:

    e foarte frumoasa si sar fi potrivt k ionut sau k catalin o votez sa iasa miresa saptamani si ma bucur k a ramas si a iesit si pe locul 2 spersa o detroneze pe falsa aia

  6. 5
    marii Says:

    e minunata imi place foarte mult de ea are un suflet foarte bun eu krd k e singura kre merita sa fie mireasa saptamani nu oxigenata aia nu stiu ce vede lumea la ea

  7. 4
    ema Says:

    atat… o sa ramana in casa pentru un sejur de 9 luni(pentru circ) dar cuplu cu vreun baiat nu o sa faca este prea urata la fel si Daniela(prea schimbatoare)

  8. 3
    cami Says:

    Imi place Sanda.

  9. 2
    merri Says:

    Nu o vrea nici un baiat in casa . Are o parere prea buna despre ea dar nu are ce arata .

  10. 1
    ela Says:

    Nu a meritat sa mearga mai departe, parerea mea.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free