Daniela salvata de la eliminare si propusa din nou


daniela-mireasa-pentru-fiul-meu-14-10-2011La indemnul tatalui sau de a fi puternica, Daniela a afirmat la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 octombrie 2011, de la ora 20.20, ca isi doreste totusi sa ramana in competitie. Se pare ca dorinta ei a fost porunca pentru public, deoarece acesta a facut tot ce i-a stat in putinta ca Daniela sa nu paraseasca pentru moment competitia matrimoniala. Astfel ca 54,1% din telespectatori au votat-o pentru a ramane in casa, in timp ce 45,9% au stabilit ca ea sa plece.

Decizia publicului in ceea ce o priveste, a facut-o pe Daniela mult mai sigura pe ea si mai increzatoare ca isi va putea urma visul pentru care a intrat in competitie.

Cu toate acestea, Daniela nu a scapat in totalitate de teama eliminarii, deoarece a fost din nou nominalizata pentru a parasi competitia. Cea care a facut nominalizarea a fost doamna Gabriela, mama lui Dragos.

Credeti ca Daniela va scapa si de aceasta data de eliminare?

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Daniela salvata de la eliminare si propusa din nou”

  1. 3
    veveritza Says:

    mie imi place daniela

  2. 2
    lorena Says:

    Se vede ca provine dintr-o familie de intelectuali ! Tatal ei a avut un discurs telefonic de nota 10 ! A stiut sa-i stoarca lacrimi fetei , dar si sa o faca sa-i reapara zambetul pe buze ; lamurind-o ca cedeaza prea usor si se manifesta ca o “lasa”, pt. ca si-a cerut eliminarea din concurs !

  3. 1
    dora Says:

    Da, cred ca v-a scapa de eliminare fiindca este o fata OK ( mult mai OK decat multe alte fete din casa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free