Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!


liliana-mireasa-pentru-fiul-meu-eliminare-14-10-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 14 octombrie 2011, de la ora 20.20, Liliana a fost singura fata eliminata din competitie, dintre cele trei concurente nominalizate. Dorinta ei enorma de a iesi din casa au condus-o intr-un final la indeplinire si inevitabil la eliminare.

Liliana a fost votata intr-o proportie de 76,7% sa plece din competitie, si doar 23,3% sa ramana pe mai departe.

Desi mama ei si-ar fi dori sa o vada in continuare in competitie si desi ar fi avut motive sa isi doreasca sa mai ramana, Liliana a fost foarte hotarata in decizia ei si nu a dat nicio clipa inapoi, cerand in continuu sa fie eliminata.

Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu cu zambetul pe buze, sperand sa-si gaseasca jumatate afara.

Cum ati perceput-o pe Liliana in concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

2 comentarii la “Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 2
    Mari Says:

    Liliana sunt din Lupeni si am urmarit aceasta emisiune de la prima editie.Vazandu-te la tv.m-am bucurat si am vrut sa te sustin in acest concurs,dar, din prima saptamana de emisiune mi-am dat seama ca nu rezisti mult timp.Toate care clacati repede nu ati invatat nimic din celelalte editii.Trebuie sa lupti pt.orice nu doar pt.baieti.Si statul pe termen mai lung era o lectie de viata si sigur aveai si surprize frumoase. O sa regreti ca ai ratat aceasta sansa mai tarziu.Din pacate ramai in amintirea oamenilor cu o imagine destul de stearsa.Oricum pt. timpul tau scurt petrecut in casa,e bine.Macar nu te-ai certat(mahalagism ieftin) si ai iesit cu fruntea sus. Iti doresc succes si nu te intoarce in trecut(eu am avut impresia ca persoana pe care tu o iubesti ai lasat-o afara si nu te-ai putut rupe de ea, este doar o parere, doar asa pot sa inteleg de ce ai abandonat asa de usor) decat daca crezi ca merita.

  2. 1
    merri Says:

    mototoala rau de tot.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free