Veste soc! Andreea il place pe Dragos


andreea-mireasa-pentru-fiul-meu-14-10-2011O veste destul de socanta a aparut de curand in Casa Fetelor si a Mamelor. Andreea i-a marturisit doamnei Gabriela ca il place pe Dragos si ca vor aparea rasturnari de situatie pe parcursul competitiei.

Desi cu toii stim inca de la bun inceput ca impresia Andreei despre Dragos, in urma primei intalniri, nu a fost deloc una buna, acum se pare ca s-a razgandit. Ba mai mult decat atat a declarat ca este indragostita, sustinand faptul ca sentimentele ei fata de Dragos au venit pe parcurs.

Daniela chiar a sustinut-o pe Andreea in privinta a ceea ce simte si a sfatuit-o sa lupte pentru dragostea ei. La fel de mult a sustinut-o si Diana, care ii este prietena in concurs.

Pusa fata in fata cu Dragos, doamna Gabriela si Edina, Andreea si-a schimbat brusc atitudinea si a negat total ca i-ar place de Dragos. Ea a tinut totusi sa precizeze “Eu si Dragos avem o simpatie unul pentru celalalt”.

Dragos a ramas cu un gust amar in urma celor afirmate de catre Andreea, anuntand-o ca alegerea pe care a facut-o cu Edina a fost din inima si ca nu va da inapoi de la aceasta decizie.

Cu toate ca a continuat sa nege si sa afirme ca discutia ar fi fost legata de alta persoana, Andreea nu a mai avut scapare, in momentul in care doamna Gabriela a marturisit “Nu mi s-a parut a fi o gluma cand Andreea a spus ca-l place pe Dragos”.

Care credeti ca sunt planurile Andreei in aceasta competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Veste soc! Andreea il place pe Dragos”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    lana Says:

    buna seara,nu cred ca ANDREEI ii place DRAGOS este frumos si atat nu stie sa nici sa vorbeasca ,nu este de nasul ANDREEI,sincer cu tatuajele de pe brat arata ca un ,,baiat de cartier,nici scoala nu o are terminata si el a venit la insuratoare sau sa ea banii nu stiu de ce mama lui joaca asa un teatru cand de abia asteapta sa scape de edina s-a vazut cat de INCANTATA era cand ea spus ANDREEA ca-l place pe DRAGOS.

  2. 16
    lacramioara Says:

    toti se tem de ea,e ofata inteligenta si sper sa faca un cuplu cu Catalin.

  3. 15
    andreea Says:

    andreea te ador si te sustin, fi tare

  4. 14
    andreea Says:

    andreea te ador si te sustin, fi tare.

  5. 13
    mada Says:

    Nu pot sa cred!:))))))Chiar nu v ati dat seama despre cine vb.Andreea?! As pune un pariu cu toti cei care au spus ca i vb de Dragos….Eu cred, si s sigura aproape 90%, ca i vb de ADRIAN!!!!!! Timpul o va demonstra:)))))))) Nu i Dragos alesul, de asta sunt 100% sigura!

  6. 12
    adriana Says:

    cat de prefacuta este andreea neaga tot ce a zis,, nu am cuvinte sa ma exprim cum sa o pot cataloga ,,o mincinoasa

  7. 11
    coco Says:

    Nu ati inteles nimic din ce a facut Andreea este prea inteligenta stie ea ce face si bine face daca chiar la-r fi placut pe mototolul de Dragos nimic nu o impiedica sa fie cu el dar….altfel stau lucrurule,nu este deloc falsa.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free